Scudo Sports

Mükemmel bir tur bisikleti nasıl olmalı

http://www.fahrradmanufaktur.de/katalog/image/cache/data/2014_2015/13_TX-400_Shimano_Deore_XT_30g_Dia-1920x1080.jpg

Olay budur..

Scudo
@Emre YAZICI

Olay var dedıler geldık.Buyrun mukemmel tur bısıkletı 60 yasında amca ve 80 kilo yukle Dunya turuna cıkmıs (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Olaylar olaylar..

@Ysryyn

arkadaki çanta çok güzelmiş. nedir markası?

• Beğen
@fathwow
zozo marka.yanları açılıp heybe şekline dönüşebiliyor.3 er litre yanlar 5 lt orta alan.günübirlik şehiriçi turlarda harika.fiyatı 200 tl.kullanım amacına ve su geçirmemesi ç göz önüne alınarak uygun fiyat.

• Beğen
Tepkiler: fathwow
@ippon
Bence tura çıkmanın yaninda turdan dönebilendir.

Yabanci bir turcu avrupadan asyaya giderken Van'da mi bi yerde arka janti mi ne dagitmis. Pisiklet ust seviye 28 jant. Tabi orda ne yedeğini bulabilmis, nede jant ördürebilmis.

Oradaki mahalli bisikletci arkaya 26 jant bir teker takmis , adam bi muddet frensiz yoluna devam etmek zorunda kalmis. :D

Yani demem o ki : heryerde kolaylıkla parçaları bulunabilen orta siklet,v frenli celik bir bisiklet evladır tabi 26" jant

Şahsi kanaatim tur bisikletinin vites sistemi de en ideal 3x8 dir .

Neden mi? Cunku hem 7 li hem 9 lu tum parcalarla dans edebiliyor. Uyumlu yani .

Buda muhim bir detay.

Disk mi V mi derseniz yine kaliteli bir V freni tek geçerim

Tabi disk fren daha guclu, tabiki her şartta ve hava koşulunda durdurma gucune sahip, tabi ki kapali sistem olduğundan az bakim istiyor.

Tabi ki daha havali.

Fakat en pis yönu , uzun frenlemelerde isininca tamamen iptal olup kendini intihar etmesi.

Nadir gorulen bir durum diye dusunmeyin rotalarinizda inanilmaz uzun inişleri olan daglara denk gelebiliyorsunuz.

"Şahsen tamamen iptal olmus bir disk frendense yagmurda yola cikmam ama V kullanırım "
Konfüçyüs

Son düzenleme:
@mariokaldato

Haklısın mariocuğum, hatırlar mısın o gün, Everest'in zirvesinden bisikletlerimizle şen şakrak ve çılgınlar gibi inerkene daha Nepal'in oralara bile varmadan sen disk fren iptal ol; biz de tabi napalım, eski apaçi yöntemlerimizle artık ayakkapları arka tekere sürte sürte bi 3-5 km. sonra anca durabildiydik :bsmagryr:... Hey Allahım ne günlerdi o günler.... :hımm::komik:

@Devenez ce que
:D sorma kanka ben parasut acip durabilmistim. Turlarda mutlaka arka bagajimda boyle durumlar icin bir parasut bulundururum :D ( bu yazdiklarim şakadir sakin parasut falan takmayin bisiklete eheheh )

@mariokaldato
İlk iki cümleni okuyup paraşüt siparişi verdim, keşke mesajın tümünü okusaymışım.
Ürün de bu, kullanınca yorumlarımı yazacağım.
IMG_20190608_191821.jpg

Bence en mükemmel tur bisikleti ulaşabildiğindir. O senin top noktan nirvanandır. Onla çıktığın tur pegasusla bulutların üstünde uçmaya benzer

En iyi tur bisikleti kendi bisikletindir. Ha param var bisiklet alacağım diyorsan; Sonder Camino Ti veya Trek 920 alabilirsin. İkisi de çok güzel bisikletler bence :)
36631725_1784510008300218_4370227999337873408_n.jpg

• Beğen
Geri