Scudo Sports

Müjde...Delta Bisiklet Bursa Şubesi Çok Yakında Açılıyor

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar,

Delta Bisiklet Bursa Şubesi çok yakında açılıyor. Bursa' nın Nilüfer ilçesinde İhsaniye bölgesinde :)

Bütün Bursalı' lara duyurulur.

Adres: ESENTEPE MAHALLESİ GÜRLER CADDESİ AKSEL 105 SİTESİ B BLOK NO:97 NİLÜFER BURSA

Telefon: 0532 351 31 41
Yetkili: Atilla Gürbıyık
Mail: bursa@deltabisiklet.com

Temsili Foto
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12804683_1044505568938997_3206185459236071832_n.jpg?oh=8d617703b7362d40eead68c7cbfb84c5&oe=579BFD16

Scudo
Hayırlısı olsun şimdiden bol kazançlı günler diliyorum

• Beğen
Tepkiler: ulas
Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Nostaljik ve farklı şeylere güzel yelken açtı Delta Bisiklet...

Hayırlı olsun güzel lokasyon

Aaa hoşgeldiniz :)

hayırlı olsun uğrayacağım

çanakkaleye bekleriz. burda o kadar çok bisikletli var ki ben deltanın mutlaka bu potansiyeli değerlendireceğini düşünüyorum yakın gelecekte.

Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. 9 Mayıs Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacağız. 14-15 Mayıs tarihlerinde resmi açılış hedeflenmektedir. Herkesi açılışa bekliyoruz.

Allah yürü ya kulum diyor ve adamlar 1 degil 2 degil sayamadigim kadar magaza aciyolar

MASALLAH

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BicycleLover
Oralar gariban kaldi bilader zuccaciyelerden enfes salkanolar efendim canellolar , ne bileyim umitler alabilirsiniz ehehe

@mariokaldato

Hehehe, doğru söze ne hacet :D Benim salkanom deoreli bi kere hıhh:p Neyse bimden çükolotamla le colamı alayım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BicycleLover
:D merkezde degilde niluferde olaydik bimden degil karfurdan cocacolamizi ve rafıls yada doritosumuzu alip mutlu bi sekilde delta bisikletten yeni karbon yolumuzu alan vatandaslar olurduk buyuk ihtimalle. Fakat hep derim " Mutluluk denen sey sanal bi yanilgidir " yok la hep demem şimdi uydurdum zaten haha :D

• Beğen
Tepkiler: BicycleLover
yahu sonunda, adam gibi bir bisiklet firması bursa ya geliyor, o kadar göz ardı edildikki artık değil türkiyenin en büyük 4. şehri, şehir bile olmadığımızı düşünmeye başlamıştım. bu durumda teşekkürler, Delta Bisiklet

Geri