Scudo Sports

Muhteşem X-11'im

Scudo
göbek yakıyor:D kırmızı-gri çok muhteşem renk uyumu olmuş.böylesi banada nasip:D

lastikleri ve seleyide değiştirdiysen mükemmel bir bisiklet toplamışsın diyebilirim güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: seko can
hayırlı olsun can hakkını verıceksın ıns gule gule kullan....

Buda SÜper Yaa Forumda BÖyle Bİskletler Olunca Bİsİkletİn Ne Kadar GelİŞtİĞİ Aklima Gelİyo:d

@DarkWar

Benden daha azimli ya. Kesin başaracaktır... Ben ne malzemeye ne kendime güvenemiyorum ( o da malzeme yüzünden gerçi ), hakkını veremezse bana hediye edebilir... Değil mi Can?

arkadaşalr saol hakkını vermeye çalışıyorum daha fazla çalışıp benim hakkımda böyle düşünenleri de susturucam merak etmeyin...

• Beğen
Tepkiler: jemil
çok güzel makine.

hayırlı sürüşler, kazasız belasız inşallah.

@can_can

Ben senden yanayım :) İnanıyorum, çünkü herkes gerçekten azimli olduğunda bir şeyler başarır.

Güzel olmus arkadasim, güle güle kullan..
Sele arka tekere sürttü sürtecek..
Hem neden indirdin onu o kadar? kaldir bi 20-25 cm:D :D (saka tabii, mtb ci olarak aliskin degilim bu kadar alcak seleye..)

Parça seçimi çok güzel olmuş. Renklerde uyumlu olmuş. Bahsettiğin değişikleri de yaptığın zaman 10 numara olacak. İyi sürüşler.

can kardeşim senin hakkında olumsuz yorum yapanlara kızmıcaksın. yanlız bilki onlar senin iyiliğini istiyor. benim demek istediğim tüm işler parçalarla olmuyor birde o parçaları kullanacak kişininde olması gerekiyor. güzel hareketler yap hakkını ver yüzümüzü kızart

sana guvenıyorum can 10 numara olucaksın sende goruceksın bak :)

eeem :D o sele niye o kadar aşşağıda bn binsem arkamda lastik izi çıkar eheheh :D şaka bi yana yeniyiz abisi :D ^^

Geri