Scudo Sports

muhteşem ikili= kar & bisiklet

@TurKCyclist

merhaba,

yukarıda gömüş olduğun görüntüler geçen hafta belgrad ormanı yani avrupa

yakasında oldu:)her yer tamamen kar kaplıydı dolayısı ile senin için uygunmuş

aslında ama bir daha ki sefere artık:)

Keyifli sürüşler...

Scudo
Ama bizim buralara beni tatmin edecek kadar kar yağmadı daha :) . (Zeytinburnu).Öyle serpiştirdi sadece.O yüzden vidalıları kullanmak için yeterli değildi.Vasıtamız da olmadığı için Belgrad taraflarına gitmek biraz zahmetli olacaktı bizim için.Durum hal böyle olunca beklemeye devam :)

@TurKCyclist

Ben de yeşilköydeyim,yakınmışız...:)

Valla ben tıpış tıpış pedallayarak gittim belgrad ta bindim ve aynen tıpış tıpış

pedallayarak geri döndüm!:)

Evet yakınmışız.Ayaklarına sağlık.İnşallah bir daha ki sefere birlikte pedallarız :)

@Newguinea

çok keyifle okudum, varsa başka, son, son bir anılar, yine okurum. zevle.. :)

video çekerken sanırım kamerayı gidona bağlamışsınız ya da tutturmuşsunuz. bu yüzden en ufak "dönüş" görüntüyü feci etkilemiş. daha stabil bir montaj şekli bulursanız çeken ve izleyen için daha iyi olacağını düşünüyorum...

@RuSKi

Evet gidona monte ettik.ve titreşim oldukça fazla oldu.Diğer bölgelerde de denedik daha önce ancak en kolay ı gidon a monte etmek olduğu için(apart sayesinde) öyle bi arazide gidon u tercih ettik...

@ioankile

bi de kaskta denesek?:)
varmı gerekli aparat?

@otec

var otec çiimm...:)

Ama kask'ta oldukça rahatsız edici oluyor malesef...

Hem sen daha uyumadın mı:))

Geç kaldım, özür dilerim.

Lefty ni ilk kez görüyorum Otec. Yakışmışsınız. Sarısı da güzel.

Derken, aklıma bir fikir geldi...
Ön tekeri kayak şeklinde olan bisiklet yapsalar, karı bol parkurlar için.. ..:rolleyes: :) :) :)

Paylaşım için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: otec
@ioankile

eyyvah.. yakalandık :p

nasıl rahatsız ediyor? bi anlatsan :)
yada pazar günü anatır, gösterirsin?? ;)

@Mesut Girgiç

Estağfurullah, geç kalmak da neymiş Mesut abicim :)

teşekkürler abi, sarısından yana bi şikayetim yok zaten;) :D

ön teker kayak şeklinde olunca iyi olur heralde :bilmiom: :)

@ioankile

Rüyalarım gerçek olmuş da haberim olmamış.
TEşekkürler ioankile,
Teşekkürler olsun sana ve tüm mucitlere..:) :) :)

Mümkünse yukardaki aletin karda kayarkenki bir videosunu da rica edebilirmiyim, hazır her dileğim yerine gelirken. :)

@Mesut Girgiç

Sevgili Mesut bey,

Bu görmüş olduğunuz alet'in yurt dışında satılık durumda olduğunu belirtmek

isterim:)Bu aletin bir cannondale olduğunu iddia ediyor satan arkadaş ancak

ben pek emin değilim!

bu anlamda da malesef bir video yok elimde..

kamerayı gidona takmanız çok yanlış çünkü dengeyi sağlamaya çalışırken olsun dönerken olsun kadraj sürekli bi yerlere kayıyo ve göz gerçekten çok yoruluyo. en mantıklısı kask ama tabi koca kamerayı kaska takmayın sakın özel "parmak" denilen kameralar var. türkiyede de bulmak mümkün. bahsettiğim kamera gerçekten de parmak kadar ve ucundan "ana" kameraya uzanan bir kablo var dolayısıyla kamerayı sırt çantasına atıp parmak kamera ile çekim yapabiliyorsunuz. ağırlığı en fazla 250 gram

ha bir de fotoğraftaki bisiklete benzer bir bisiklet daha var ama tekerin yan taraflarında kayaklar dolayısıyla hem karda hem karada gidebiliyor bu alet. forumun bi köşesinde görmüştüm sanırım

@RuSKi

Ruski,
Kameramız zaten parmak kamera.Ancak parmak ta olsa kaska takıldığında bir rahatsızlık veriyor.
Yanlış derken;kamerayı üreten adamlar gidona takılmak için özel aparat yapmışlar,dolayısı ile tabiki ilk tercih olmamakla beraber böyle bir kullanımda gayet mümkün oluyor...
ZAmanım olması durumunda kadroya sabitlemek en doğrusu oluyor...

peki sanırım haklısın.
sanırım 203mm travel olan bir maşa için düşünebilmişler ancak o zaman ne diyim

Epeydir siteden kopmuştum. Sizlere 1 sorum olacak önde tek süspansiyonlu bisikletler kullanmada sorun çıkarıyorlar mı? Örneğin denge? Ve sağlamlık? Görünüş çok enteresan ve sanki yüksekten atlayınca kırılıp kopacakmış gibi geliyor. ( Öyle mutkala değildir ama ) Tavsiye edermisiniz? Fiyatları epey yüksek olduklarını biliyorum.

Bu arada turunuz harika geçmiş. Başarıların tekrarı dileği ile...........

Geri