Scudo Sports

Muhteşem Doğum Günü Hediyesi Sonunda Geldi.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/14-jpeg.67166/

kadro güzel,güle güle kullanın,gıant yol aldım,teker 25 hacim,şivalve lugano idi,üst yüzeyi pürüzlü idi,fakat yanlarda diş yok idi,zemin ıslak iken sağa ve sola dönüşlerde teker arkadan kaydırıyor idi,yağmurlu havalarda çıkmadım,yerde su birikintisi görünce hız kestim ,tekeri yeniledim şivalve maraton hafif dişli aldım gene 25 hacim sorun yok,ayrıca luganonun üst kısmı zamanla aynen silik oldu ,çok sert eğimde zemin ıslak iken arkadan kaydırma yapıyordu,şivalve maraton iyi,içten korumalı.

Scudo
Maşallah öyle bir görünüyorki pedal çevirmeden gidecek gibi.

@Kudret Kurtcebe
Bayraminiz mubarek olsun Kudret abicim . Baytamin ilk gunu aksam 6 civarlarnda Orhangaziden donerken dik bi rampadan aşagi arabayla giderken yol bisikletli bir abimiz tam taz pedalliyordu , sana cok benzettim abi :) sen miydin acaba ? :)

@mariokaldato

seninde bayramın kutlu olsun dostum ,ben değildim,yalnız 16 temmuzda aynen mudanyadan bursaya geleceğim, saat en geç 10.45 çekirgede olacağım, yarışları seyretmeye geleceğim ,gerçi kaçıracağım,ama uludağ eğiminde bi 5-10 km çıkarım sonra ineceğim ,tabi candan dostum ile irtibatta olacağım.

haydi bin üstümede götüreyim der gibi,kazasız belasız kullanın hocam hayırlı olsun

Güle güle kullanın...

Güle güle kullanın
Konu ne kadar yaranma içersede. :D
Siz beni forumdan banlayin diye konu açan degilmisiniz? :D
İşler değişti galiba :DD

@selen-oz
Kabus is kam beek :D

Çok güzelmiş , konuda süper olmuş . İyi günlerde kullanın .

@Asusmune

Ben geçen doğum günümde yaş pastamı bile kendim aldım. Geri dönüşü olacaksa bir hediye alabilirim. (Benim doğum günümde) :D En azından bana hediye almış birisi olur. :rolleyes: Konu ile ilgili olarak da bisiklet bizim düşündüğümüz şekilde bir hediye değil. Sadece bu memlekette bu fiyata bulunması zor olduğundan sanırım "hediye" kelimesi kullanılmış.

@SerkanH
Benimki sadece latifeydi,yoksa en son aldığım mosso 105 ile bayramda iğneada yaparak 422km yaptık.105 hayal bile etmezken,gün geldi 105 li bisiklet aldım ve allaha çok şükür bayramda bisikletin hakkını verdim.sakın bir yanlış anlama olmasın. Yoksa yegenimin iş ortağı almayada mersedesin çözüm ortağıdır☺ama asla bir tanıdıkla işimi çözmeyi seven biri değilimdir. bir sey beklemektense nakit ile hemen sahiplenmek beni daga mutlu eder

@FReeDoMSpY tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın:)

@selen-oz
mesele yaranmak degil teşekkuru borç bilip forumda tanıştıgım murat abıyle forumda tesekkurumu tekrardan sunmak:)

Geri