Scudo Sports

Muhteşem Doğum Günü Hediyesi Sonunda Geldi.

muhiddin

Forum Bağımlısı
Tepki
981
Bisiklet
Giant
Beklenen gün bugündü..
Uçak rötar yapsa bile hayırlısı ile @Murat Cömez abime kavuştum.
Heyecanla 11:30 da hava alanına geldim ve bekleyiş başladı.
Sağa gittim sola gittim.oturdum kalktım:)danışmayı 2-3 kez ziyaret edip uçağı sordum ve uçak 14:00 da inecek dediler.Çok şükür ki uçağımız 13:50 de indi benim gözler çıkış kapısına dikildi ve ha çıktı ha çıkacak ha geldiler ha gelecekler derken 14:50 de @Murat Cömez abim ve eşi hayriye yengem kapıdan çıktılar.:)O an ki mutluluğumu ne ben anlatabilirim ne de siz anlayabilirsiniz.tarifi imkansız bi mutluluk vardı içimde.:)Murat abimle kucaklaştık uzunca.Özlemiştik birbirimizi.Rabbim Dostluğumuzu Kardeşliğimizi her dem daim eylesin.(amin)
İşte sizi resimlerle baş başa bırakıyorum.

1.jpg
Murat abim kapıdan çıktı ama güvenliğin abi o kutuda ki ne sorusuna yakalandı:)
2.jpg
Güvenliktende geçtikten sonra güzel bi poz alayım dedim:)yengem ve murat abim
3.jpg
Otelimize geldik resepsiyonda işlemleri hallettik:)
4.jpg
Murat abiyle aldık doğum günü hediyesini kenara ve kurmaya başladık:)Murat abim kendi elleriyle kurdu doğumgünü hediyesini.
5.jpg
Yavaş yavaş ayaklanırken.:)
6.jpg 8.jpg
Hararetli bi şekilde kuruyoruz bisikleti.
9.jpg
Son ayarlamalar ve
10.jpg
İşete Specialized Tarmac expert
11.jpg
Tahsilat yaparken:)epey zorlandım ama sonunda ikimizinde dediği oldu.:):)
12.jpg
Bunlar napıyo diye bakan meraklı gözler:)
13.jpg
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ @Murat Cömez @SerkanH
14.jpeg

SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM MURAT ABİM VE HAYRİYE YENGEME.:)

Scudo
@muhiddin koçaşoğlu Hediyeyi kendim almış gibi hissederek okudum ve hep, bir sonraki fotoyu merak ederek sayfayı kaydırdım :) Allah gönlünüze göre vermiştir umarım, kazasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun. @Murat Cömez Abi forumdaki ender insanlardan birisi.

bisiklet çok şık duruyo sormamızda sakıncası yoksa ne kadara maaloldu acaba öğrenmek isteriz hayırlı olsun iyi pedallamalar kazasız belasız inşallah

• Beğen
Tepkiler: berktx ve muhiddin
Abiler, bugün de benim doğum günüm :) :p
Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle, Allah tadınızı bozmasın :)

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@muhiddin koçaşoğlu Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin, jantın mazgala girmesin :) Murat abinin bu ülkeye kazandırdığı bisikletlerin ve daha önemlisi kazandığı dostlukların sayısı git gide artıyor.

@ysnakblt
@Onur YCL
Amin insaallah onur bey:)cok tesekkur ediyorum.:)daha iyileri daha guzelleri sizin olsun insaallah:)

Kadronun renkleri şahane, hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :harika:

@muhiddin koçaşoğlu
http://imgim.com/1291incib8781387.jpg

Şaka bi yana hayırlı olsun güle güle kullanın, Murat abi yine güzel bir iyilik yapmış. :)

Allah kaza bela vermesin. Tekerinize taş değmesin. Güle güle kullanın.

@Berke
Eyvallah sagolasin berke:)

@Tolga Çelebi
Tesekkur ederim tolga bey:)

@ÖmerMurat
Ok tesekkur ederim omer bey:)cok sagolun

@soneryen
Soner bey sizede iyi dileklerinizden dolayi ayrica tesekkur ederim:)hepimizin tekerine tas degmesin insaallah:)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@hlksnrr
Amin insaallah sagolun.:)murat abi olacaksa en kalitelisi olsun dedigi icin.aliyosak iyisini alalim bi kere alalim dedigi icin:)evet murat abinin icinde bulundugu her konu guzel oluyo:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Murat abi bu forumda en çok ben seni düşünüyorum en çok ben seni seviyorum 27 mart doğum günümdü bir kere sordun mu mert ne istersin diye yakıştı mı abi sana??? :D:D

@hidromek
Tesekkur ederim:)cok sagolun

Murat abi ile acilen benimde tanışmam lazım hayırlı olsun

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri