Scudo Sports

Muhteşem Dayanıklılık

Scudo
güzel paylaşım,ancak izleyenler şunu bilerek izlesin,bu konsept,veya bu hareketler yeni değil,son 100 yıldır bilinen ve yapılan şeyler sadece elin amerikalısı bunu iyi sattıyor,bilmeyenlerde hayranlıkla aya yeni ayak basılmış gibi hayranlıkla izliyor,bunlar para kazanma sisteminin antrenörlerin cebinden parayı nasıl alırım hesabı içinde tabi bu silsile yolu ile devam ediyor,bunlar yaklaşık 20 yıl önce yaptırırken ,şimdi insanlar amerikaya gidip dıck johnson mudur nedir binlerce dolar verip eğitim!!!! alıyorlar,sonra ....

Videoyu izlerken ben soluk soluğa kaldım, karın kaslarım ağrır gibi hissettim :D

unutmayın bunlar fit,antrene kişilere uygulanan programlar,yeni başlayan ve sedantel kişiler için uygun değil,tekniklerin öğrenilmesi gerek yoksa kalıcı ve ciddi hasarlar bırakır

Kaliteli bir iş. Tebrik ederim.. dayanıklılığa gelince mma idmanlarını da izlemenizi öneririm.

@Onur Ali İmren

mma antrenmanları da evet çok manyak oluyor :D birkaç defa izlemiştim.

ama bu video için arada sanki hafife alan yorumlar gördüm. adamın şu performansı gerçekten harika. kuvvette devamlılık çok iyi.

o değilde, komşular çok rahatsız olmuştur.

Baklavalı :)) helal olsun

Geri