Scudo Sports

Muhteşem Bir Video Yüksek Tempolu Yol & Mtb

çok güzel ve cesur bir sürüş olmuş. gerçi iki teker üzerine çıktı mı insan, ona yol gösteren, akıl veren, şu 40 cm' lik boşluğa gir diye komut veren bisiklet oluyor. bize de sonrasında "- yahu ben neler yapmışım" demek kalıyor.

video da ki bütün aktörlere tebrikler. ama MTB cilerin hakkını bir kenara koymak haksızlık olmaz heralde.

bol pedallar

Scudo
türkiye yollarının durumu yüzünden pek yol bisikleti taraftarı değilimdir ama insanın iştahını açıyor ya:) çok güzel, eğlenceli bir video.paylaşım için teşekkürler

Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Diğerlerini de merakla bekliyorum. Yolunuz açık olsun. :)

@moonspell

müthiş hız tebrikler. bahçelievlerden tekirdağa gidilir mi ?(güvenli bir şekilde) başarıların davamını diliyor tebrik ediyorum

çok güzel gerçekten tebrikler

Yaz ayların'a doğru yeni kayıt ve kamera arkası görüntülerle tekrar yürekleri ağza getirecek bir video daha geliyor arkadaşlar bilginize...

Daha Hızlı Daha Tehlikeli +15 ( Ömer Hayta )

Beğenmek ne kelime bayıldım ya :) Biraz yavaş olalım araba sürücüleri bunalıma girecek bu ne hız ;)

@Gökhan TESKİ

:) Daha Hızlısı Çok Yakında Gelicek Arkadaşlar Mukavemet Antrenmanlarımız Bitmek Üzere , Çok Çok Daha Hızlı Ve Çok Çok Daha Güzel Bir Derleme Yapıcaz...
Antrenman Kayıtlarımızı Topluyoruz Ufak Ufak :)

Müziğe senkronu kasan montajcıya da bir alkış benden :)

Çok güzel video, görüntüler ve müzik harika, ayaklarınıza sağlık

Çekim yapılan araba aynı zamanda takım arabası gibi olmuş,suluklar alınıp veriliyor:) Tebrikler..

Güzel.
Fakat ben sessizlikten, topraktan , dağlardan yanayım. Sadece rüzgar sesi , kuş sesleri , doğanın sesleri gelmeli kulağıma. Durmalıyım buz gibi bir pınarın başında, yüksekelrden bakmalıyım şehrin gürültüsüne. Kısaca MTB abi ya :)

Merhaba.
Çok güzel bir tur olmuş Ayaklarınıza sağlık.
Paylaşımınız için teşekkürler

Geri