Scudo Sports

Muhteşem Bir Video Yüksek Tempolu Yol & Mtb

serinin son videosu Yol & mtb

(link)

serinin 2. videosu genelde yol bisikleti.

(link)

her iki video yuda izlemenizi öneririm arkadaşlar ...

Scudo
Ömer antrenmana çıkmaya başlıyorsunuz bana hiç haber vermiyorsunuz:(

Ömer antrenmana çıkmaya başlıyorsunuz bana hiç haber vermiyorsunuz

Önceden msn de vardın haber verıoduk yada sureklı ırtıbat halındeydık bağlantımız kopunca gorusemedık. iletişim kuramamızın sebebini bende bılmıyorum ama biliyosunkı bızım tüm grup seni çok sever sayar aramızda görmeyıde çok isteriz bak biz hala yıne aynı grup ? 15 yıln önce nasılsa şimdi de aynı ;) haftasonu beklıyorum bana burdan ulasamassan vıdeonun basındakı siteden ulaşmayı dene burdan uyelıgımı sıldırıyorum ;)

barış abi benim lastikleri biliyosun hem kalınlığını hemde dişlerini o lastiklerle yalovadan topçulara giderken çağrı ve çağlarla peş peşe gittik biiyosun biri yol biride city bike geçenlerdede iznik dönüşünde 200 km den sonra yine yalovadan topçulara 35 km ortalamayla gitmişizdir rüzgara karşı birde önde ben lastik resmen geri atıyo beni tutuyo akışımı engelliyor slick lastik alayıp bide spd alınca bol rampalı antrenmanlara çıkacam inş.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
barış abi benim lastikleri biliyosun hem kalınlığını hemde dişlerini o lastiklerle yalovadan topçulara giderken çağrı ve çağlarla peş peşe gittik biiyosun biri yol biride city bike geçenlerdede iznik dönüşünde 200 km den sonra yine yalovadan topçulara 35 km ortalamayla gitmişizdir rüzgara karşı birde önde ben lastik resmen geri atıyo beni tutuyo akışımı engelliyor slick lastik alayıp bide spd alınca bol rampalı antrenmanlara çıkacam inş.

hacım sen Yalovadan İstanbul topçular a gelene kadar dağ bisikletinle "35" ortlama mı yaptın ??? hemde rüzgara karşı !!! birde bunlar off road lastikle spd sizmi yaptın ??? hacım sen bu sene italya turuna katılsaydın keşke ivan basso ya toz yuttururdun :D yanlışın var dostum böyle bır ortalama 200 km de çıkarman imkansız hele bu sartlar altında. ben bile 140 km de 35 ortalama goremıyorum anca yarıslarda 36 -38 - 40 - 42 - 43,6 ortalama cıkıyor genelde...

çok güzel olmuş

teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp izlediğiniz için ;)

çok güzel bir sürüş olmuş.yol bisikleti almaya heveslendim.

Büyük bir zevkle izledim. Harikasınız :) Ama neden üyeliğinizi sildirdiniz :(

bende neden sayfa yükleme hatası veriyor ya izleyemedim çok merak ettim doğrusu :)

Güzelmiş. Yinede kalın mtb lastiklerini tercih ederim şöyle yola bir daha sağlam oturuyor sanki :).

@moonspell

walla izledimde çok güzel olmuş :)yaaa bu mtb ler tmm çok karızmada yol bisikletide çok hızlı abicim yaaa mtbmı satyimmi napıyım diyomuşum;)) paylaşıma teşekkürler pedalınıza sağlık....

izleyince bi insaf nasıl bir kas gücüdür diyesim geldi:D düz yolda 45 i zor yapan ben:D bunları görünce vay bee diyorum. helal olsun...

İzlerken yoruldum be :D

çok harika bir video bu ya ayaklarınıza sağlık imremdin gerçekten kemerburgaz yolunun hangi güzergahı burası?

Geri