evet arkadaşlar süper görüntüler mtb lerde sizden aşşağa kalmamış yanı ayaklarınıza sağlık devamlı kemer yolunda antraman yapan arkadaşlar sizsiniz sanırım kendinize ii bakın süper olmuş.
kendim sizin hızınıza cıkarsam size katılmayı isterim ii günler
Evet genelde tüm antrenmanlarımız o yolda yapılmakta trafik ışık derdi yok durmadan kilometrelerce dönebileceğiniz bir parkur... elbette herzaman bekleriz antrenmanlarımıza. Bu mukavemet ve ataklara dayalı bır antrenman oldugu ıcın bıraz hız oldu normalde bukadar hızlı antrenman yapmıyoruz
70 dayandıysan ön ve arka diş oranı da önemli sadece tekerlekleri değiştirmen yetmicek. MTB ile bende 70leri gördüm zevkliydi ama 35 ile offroad yanında hiçbirşey. Ne kadar çok risk o kadar çok Adrenalin!!!
Çok keyifli bir video olmuş.Özellikle Foo Fighters çok yakışmış fona
teşekkürler sağlam grup foo
70 dayandıysan ön ve arka diş oranı da önemli sadece tekerlekleri değiştirmen yetmicek. MTB ile bende 70leri gördüm zevkliydi ama 35 ile offroad yanında hiçbirşey. Ne kadar çok risk o kadar çok Adrenalin!!!
slick lastik kullanırsanız hızın nerdeyse %15 artar arkadaşlar lastik çok önemli ... teşekkürler
Bende Fatihteyim, iki kişi olarak bu hızlı gruba katılmak isteriz. Yani 87 mükemmel bir hız. Ben en çok 75'e çıkabildim, bir defada olsa katılmak isteriz.
Bende Fatihteyim, iki kişi olarak bu hızlı gruba katılmak isteriz. Yani 87 mükemmel bir hız. Ben en çok 75'e çıkabildim, bir defada olsa katılmak isteriz.
o yolda mtb ile 90 ı bile görebilirsiniz ama taktik olarak biraz farklı şekilde dolu bir kamyonun rüzgarına girip damperın altına ön lastiği sokmalısınız. ben bu şekilde maximum 110,7 yi gördüm 53 / 12 ile şuanda yıne okadar hızlı bır kamyon yakalasam yine aynı surate cıkarım. ha bu yaptıgım iş çok tehlikelidir önce yolları ezbere bilmelisiniz... bi ara bununla da ilgili bi video koyabılırım yani gideceğimiz gün size bildirir bır bulusma yerı ayarlarız
@moonspell
%15 çok iddaalı bir rakam. 1.50 maxxis detonator(yol) ve 2.0 micheline country(offroad) kullanıyorum. Düz yolda kullanırken dişli lastiklerin beni geri doğru çektiğini hissedebiliyorum ve slick lastiklerle kayıyor gibi hissediyorum. dişli lastikle düz yolda 40 yapıyorsam slick lastikle aynı güçle 45-47 yapabilirim. Ama iş aşağı doğru inişlerde olunca dişli lastiklerin sürtünmesi önemsiz kalabiliyor.
%15 çok iddaalı bir rakam. 1.50 maxxis detonator(yol) ve 2.0 micheline country(offroad) kullanıyorum. Düz yolda kullanırken dişli lastiklerin beni geri doğru çektiğini hissedebiliyorum ve slick lastiklerle kayıyor gibi hissediyorum. dişli lastikle düz yolda 40 yapıyorsam slick lastikle aynı güçle 45-47 yapabilirim. Ama iş aşağı doğru inişlerde olunca dişli lastiklerin sürtünmesi önemsiz kalabiliyor.
aynen doğrudur bundan 15 yıl önce bende dağ bisikleti kullanıyordum o geri gitmelerin nasıl birşey olduğunu bilirim.