Scudo Sports

Muhteşem Bir Video "Yol Bisikleti" Ömer Hayta

Güzel video
Güzel calışma
Ömer arkadaşımızı birde Tour de France de görmek isteriz yada Giroda
Birimiz gitsinde göğsümüz kabarsın
Böyle kendin pişir kendin ye nereye kadar
Selamlarla....

Scudo
@ersunakay

İyi dileklerınız ıcın tesekkurler :) olimpiyatlara bıle zor katılan bır ulke olarak Tour de france ve giro bıze oldukca uzak... Fakat yeni nesil daha bilinçli daha güzel şartlar da bisiklet kullanıyor antrenman yapıyor.
Genç isimlerden Ahmet Örken gelıyor canavar gibi durdurulamaz bır yetenek.
Ömer Hayta.

çok güzel beeee;)
emeklerinize sağlık çok başarılı bir video derlemesi;)

Umarım en kısa zaman da bizde bu duruma geleceğiz.

Video çok güzel. Bisiklet güzel. süren başarılı. İzlemek de bir okadar zevkli.

Teşekürler

Bu videolar MTB yi sattırıp yol aldırır xD

sürüş stili yarışlarda pelotonun önüne atak yapan bisikletçileri andırıyo,eh pantani havasıda var.çook keyif aldım izlerken.yokuş stilide cok güzel.tebriklr

@VOLKAN AYKUL

İnş, doğru antrenman ile herzaman daha da iyi olabilirsiniz

Video süper otesi birşey :) Çok özendim. Fon müziği nedir?

@ömer hayta

Ömer Bey, forumu neden bıraktınız ki? Sahibinden sitesinde isminizi gördüm, videoya ulaştım ve bir solukta izledim. Keşke paylaşımlarınız devam etseydi. :)

Burada bilgi paylaşımı yapacak kadar mühendislik karbon ve bisiklet hakkında veya triathlon zamana karşı gibi bike fitting gibi konular'da burdaki arkadaşların bilgisi benden çok daha fazla 19 yaşındaki bir gencin altında yüzlerce karbon kırmış kadar tecrübeli olduğu bir ortamda benim birşeyler yazıyor olmam komik gelir :) Burada bisikletler hakkında yazılan yazıları okudukça ağzım 5 karış açık kalıyor. o yüzden burada paylaşımlar a ara verdik ama bazen girip okuyoruz.

Geri