Scudo Sports

Muharrem ince'ye 'makam aracı' hediye edildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Söz konusu iktidar bugüne kadar başa gelmiş kötünün en iyisidir. 2002'den beri defalarca yenilen muhalefet 2010'dan bu yana chpnin başkanlığını yapan kılıçdaroğlu halen daha ısrarla koltuk savaşı veriyor. Parti içinde en büyük rakibi Muharrem İnce idi ve onuda cumhurbaşkanı adayı göstererek hem parti genel başkanlığını sağlamlaştırdı hemde İnce'yi eledi. Muhafeletin elle tutulur hiç bir yanı yok. Malum iktidar sattı , çaldı yada size göre daha kötü şeyler yaptı ama ülkeyi yönetebilme vasfına sahip. Açık sözlü olun ve söyleyin var mı bu adamların dışında ülke yönetebilecek kapasiteye sahip birisi ? Bence yok ve sol görüşün tek derdi , Erdoğan düşmanlığıdır. Erdoğan gitsin yeter ki başa Abdullah Öcalan bile gelse razıyız kafasını yaşıyorsunuz. Utanç vericisiniz.

@Mustafa Zeybek seninle yüz yüze konuşmak isterdim, sesi kesmeyi bir de benden dinlerdin;) @Ahmet Bilge Kaan AKIN @esenturk at gözlüğünüzle bakmaya devam edin. Türkiye’nin %51 i eskiden nelerin yaşandığını gayet iyi biliyor. Belli mi olur şimdi %65 olmuştur. Sizin Kılıçtaroğlu nu nasıl partinin başına getirdiler, bunu bi araştırın bakalım hangisi montaj hangisi gerçek.

@Engin ATAL yani siz ülkenin gerçekten iyi yönetildiğini düşünüyorsunuz öyle mi? Enflasyon, işsizlik, fakirlik, sosyal ayrışma, ağır vergiler vs varken sataşmak için değil gerçekten merakımdan soruyorum. Siz ülkenin iyi ve layıkı ile yönetildiğini düşünüyor musunuz?

@Engin ATAL
Siz bu adamların ülke yönetme kapasitesine sahip olduğunu mu sanıyorsunuz. Şimdi yazardım da sizin aksinize biz yazmaktan çekiniyoruz. Neden olduğunu sizler de iyi biliyorsunuz.

Öncelikle Kendimi sağcı ya da solcu olarak tanımlanıyor. Vaktinde PKK ile feto ile masaya ben oturmadım. Gurbetten gel diye hoca efendiyi ben çağırmadım. Megri Megri diye ben sayıklamadım. Sen utanmadan bize ithamda mı bulunuyorsun? Ayrıca muhalefetin ülkeyi yönettiğini gördün mü ki ülke yönetemezler diyorsun?

@mubeac
Argüman olmayınca tehdit. O da güzel. %51 olduğuna emin misin? Her seçimde yapılan hile hurdayı siz de iyi biliyorsunuz. Kendin dedin millet saf değil diye.

@Mustafa Zeybek bir de hala Chp gelince yine ekmek kuyrukları olacak diyorlar ya milyar yaşındaki dünyanın bu dönemine denk geldiğim için nasıl üzülüyorum anlatamam.
Not:Hiçbir siyasi parti taraftarı değilim.

@Engin ATAL ha IŞİD' e de birkaç öfkeli genç diye ben demedim bu arada. Ülkedeki kurumları özelleştirme adı altında peşkeş çekmedim. Geçiş garantisi vererek yabancılara köprü yaptırıp o köprülerle övünmedim. İstersen sabaha kadar sayayım.

@esenturk eyvallah gözüm. Sizin gibiler kahvede oturur işsizlikten yakınır. iPhone kullanır fakirlikten yakınır. Araba alır fakirlikten yakınır. Binlerce lira verip Road Bike alır fakirlikten yakınır. Ayda 400-500 lira sigara ve alkole verir geçinememekten yakınır. Nedense kimse lüksünden ödün vermek istemiyor. Bırakın bu işleri. Bu gerekçelerinize gülüp geçiyorum. Çalışmak isteyene iş çok, yeter ki lüks delisi olmasın. Herkesin evi, arabası, iPhone u, olmayabilir bu Tayyip in suçu değil, bu onun kaderi. Herkes zengin olsa işleri kim yapacak. Biraz akıl, mantık.

@esenturk
Olsun dünya lideri olcaz ekmeğe geren yok. bazılarının ekmeğin ufaldığından bile haberi yok :)

@mubeac
Arabayı yol bisikletini zenginlik sanan, asgari maaşla kölelik yapmayı çalışmak sananlar yüzünden. Bunlar lüks sanıyorsan hala diyecek bir şey yok.

@Engin ATAL argümanınızı savunmayacak mısınız?

Misal bir örnek vereyim ben atıyorum ayda 10 bin lira maaş alan birisi olsaydım, 10 bin'i alamayacaktım. Çünkü bunun yüzde 30 u direk vergi olarak kesilecek maaşımdan. Kaldı mı 7 bin. Şimdi o 7 bin ile aldığım benzin yatırdığım fatura yaptığım alışverişin de büyük bir kısmı gitti mi vergiye. Oldu mu sana maaşının yüzde 60 ı vergi. E karşılığında nasıl iyi bir yönetim görüyorum? Yüksek bir refah düzeyi? İyi yerlere gelmiş bir bilim? Güzel bir sanayii dünyaya ihraç ettiğimiz otomobiller dünyaca ünlü markalarımız? Harika bir eğitim sistemimiz? Kusursuz bir hukuk sistemimiz? Düşün ben 10 bin aldğımı varsayarak söylüyorum. Ya asgari ücretle çalışanlar?

Ama chp zamanında camileri ahıra çevirdi değil mi? Haklısınız..

@mubeac Hahah ilahi Muhammet çok güldürdün beni gözümün bebeği.

Kahve kültürüm yoktur. Hayatımda hiç gitmedim. Gitsem mutlaka senle karşılaşırdım. Iphone kullanmıyorum. Hiçbir zaman fakirlikten yakınmadım çok şükür karnımız doyuyor. Ve çok şükür 2-3 maaşımla sıfır araba alabilecek durumdayım. Ama hiç bir zaman aç gözlü olmadım. Road bile alamıyorum fakirlikten değil tecrübe eksikliğinden. Sigara ve alkol de kullanmıyorum.

Şimdi asıl konuya gelelim. Hadi biraz beyin fırtınası yapalım senin tarif ettiğin profil hangi kesimi daha çok yansıtıyor. Hani millete lüksten gösterişten kaçının deyip daha sonra lüx içinde yüzenler, yada asgari ücretle çalışıp maaşını iphone taksidine bağlayan ama yine de lüksünden ödün vermeyenler? Arka camında osmanlı tuğrası olan arabasıyla övünüp sonra fakirlikten gem vuranlar ?

Neyse velhasıl kelam senin de dediğin gibi biraz akıl, biraz mantık.

Açılan her konuda mı siyaset tartışılır pes artık

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Mustafa Zeybek

Bizim memleket de hala aşılamayan durum işte tam da bu.

Kullandığın bir araç işini görüyorsa yeterlidir. İllaki bilmem ne marka olmak zorunda değildir.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Konu derhal kilitlensin.

@mubeac bir de geçtiğimiz son 5 yıldaki enflasyondan dövizin durumundan zamlardan gelir eşitsizliğinden düşen alım gücünden bahseder misin gözüm ?

@esenturk Siyasetten rahatsız olmuyorum ama şu sıralar açılan alakalı alakasız tüm konularda siyaset konuşuluyor sadece bıkkınlık geldi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri