Scudo Sports

Muğla'dan Yaraş ve Ula göleti gezisi

Scudo
cidden çok güzel olmuş geziniz yeşillik süper manzara tebrik ediyorum sizi bu kadar güzel yeşilligin içinde insan kendini çok güzel hisseder çok şanşlısınız :)

• Beğen
Tepkiler: felis911
tırmandığınız patikanın inişi ne kadar keyifidir :rolleyes: ben de artık bahaneleri bir kenara bırakmalıyım sanırım :eek:

teşekkürler fotoğraflar ve paylaşım için..

gerçekten keyifliydi umarım enkısa zamanda siz de fırsat bulabilirsiniz

@felis911

Ben bu fotoğrafa takıldım daha çok :).
Ne güzel değil mi bizim markalarımızdan birisini, Dünya'nın önde gelen bisiklet firmalarının birinin bisikletinin yanında gördüğümüzde yadırgamamak, ikisinin eş değerde olduğunu bilmek :).

Harika bir gezi gerçekten. Heryer yeşillik. Oksijen sıkıntınız bile olmaz. O kadar çok istiyorum ki orman içinde pedallamayı.. İnşallah birgün nasip olur. Km'lerce padallamak yormaz bile insanı..

Paylaşım için teşekkürler..

Sevgiler...

• Beğen
Orman gezisi yapanlara gercekten cok ozenir hale geldim:D :D

Bu arada ben de bir Sedona SD771 kullanicisiyim ve ben de bisikletimden oldukca memnunum.. Yollarda da sedona gormeye basladim yavas yavas.. Forumda gorunce de ayrica seviniyorum:)

Fotograflar icin tesekkurler icim acildi yemyesil dogayi gorunce:)

• Beğen
Çok güzel bir gezi yapmışsınız paylaşım için teşekkürler.Bayramda Muğla dışında olmasaydım bende gelmek isterdim.Yaraş Ula göleti arası harika bir parkurdur bizlere oraları tekrar gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.Sağlıklı ve neşeli pedallamalar...

• Beğen
Geri