Scudo Sports

Muğla

Biz müsaitiz seni bekliyoruz tel numaram sende var gelince ararsın beni bende arkadasla damlarız oraya :)

Scudo
ısmail abi eğer fethiyeye bugün geleceksen ben seni karşılayamayacağm salı günü geleceğim demiştin ben de ona göre ayarlamıştim kendimi bugün fethiye dışında olacağım ama kalacak olursan yarın filan da görüşebiliriz

hoş geldin kardeşim güzel paylaşımlar dileğiyle

merhaba akadaşlar izmirde oturuyorum ve yazın kuşadası bodrum datça marmaris turu yapacağız bodrumda iki gece kalmayı planlamaktayız bodrumda nerede çadır kurabiliriz bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı ?

Merhaba arkadasim, yeni uye ve yeni tavsiye baslik altinda bir mesaj attim. Bodrumda dag bisikletini mi yoksa yol bisikletini mi tavsiye edersin. Agustos 28 inden itibaren iyi bir dag veya yol bisikleti bulabilirsem, veya yardimci olabilirseniz sizlerle pedal cevirmeye hazirim. Fransa da yasadigim icin ailemin evine bisikletimi birakmayi dusunuyorum. O yuzden ikinci el iyi bir bisiklet tercihim.

Tesekkurler

@ilkerikier

Merhaba evrimsel, gumuslukte oturuyorum. Ilkere attigim mesaja bakarsan memnun olurum. Herhalde komsuyuz. Orada mi yasiyorsunuz? Gumuslukte bisiklet grubunuz var mi? bilgilendirirseniz mutlu olurum

[/PHP]

@evrimsel

@okan lapierre

selamlar

Gerçi soru bana değil ama maydanoz olma ihtiyacı duydum.Ön amortisörlü bir dağ bisikleti daha uygun.Çünkü köy içi yollar genelde parke ve taşlar iyi yerleştirilmediğinden çöküntülü çıkıntılı.Ayrıca Bodrum-Turgutreis yolu dışındaki asfaltlara pek asfalt denemez.Zifti döküp üstüne mıcır ı seriyorlar.Arabalar gide gele asfalt yapıyor.Kenarlar serbest mıcır olarak kalıyor.Bunun dışında çok iniş çıkış olduğu için full suspansiyon da inerken güzel olsa bile çıkarken zorlayabilir.

Emin Zeki Tok kardeşimin ( yaş itibari ile bilemedim benden büyükse affola) Bodrum için ön amartisörlü bir model alırsan çok rahat edersin. hatta lock out lu bir model olursa daha da rahat edersin. bende 2 tane bisiklet var bir tanesi lock outlu bir tanesi normal her ikisininde avantajlarını gördüm. Turgutreis- Bodrum hariç sıkıntı yaşarsın yol bisikletiyle. ancak dersen ki ben ana yolda sürücem Turgutreis yolu bittiği taktirde Turgutreis- Havaalanı hatta Milas'a kadar gidebilirsin ki bu 70 km lik güzel bir asfalt yol demek. Ancak ben ara yollara giricem dersen ki girersin dağ bisikleti önemle tavsiye olunur

@iskoc

İskoç kardeşim ben de öyle demiyormuyum.(bu arada yaş 53).başka türlümü anlaşılıyor?

@Emin Zeki Tok

Emin Zeki Bey Abi, yok başka bir şey anlaşılmıyor sadece lock outlu bir model almasının tavsiyesinde bulundum, ancak ben yol bisikletine binicem diye ısrarda bulunursa diye de yol bisikletine binebileceğini ancak sadece ana yolda olabileceğini belirten fazladan bilgi verdim. Sizin fikrinize karşı çıkan her hangi bir durum yok.

Arkadaşlar şu anda marmariste bulunmaktayım ve mtb için bu kadar güzel off road yollara sahip bu belde de olan varsa bi şekilde onları bulmak niyetindeyim.. Sevgili dostlarım aranızda marmariste oturan arkadaşlar varsa bu başlık altında toplanalım diyorum.. Hepinizi bekliyorum..

Marmariste bisiklet sporuyla ilgilenen toplanıp gezen arkadaşlar varsa buraya yazabilirler mi? İstanbuldan Marmaris'e geldim. Senelerdir her yaz gelirim ancak ilk defa kışın buradayım bisikletle ilgilenenler varsa tanışıp beraber pedallamak isterim.:)

mutlaka vardır diye düşünüyorum ... bir avantajdan söz etmek gerekirse marmaris biz bisikletçilerin sıklıkla tercih ettikleri rotalardan biridir karya sahillerine her yıl en az bir kere gidilmektedir bildiğim kadarıyla görüşmek dileğiyle

2008-2011 arası bende marmaris'te biniyordum. ben ordayken yol bisikleti kullanan kimseyi bulamamıştım. tek başınızada antreman yapbabilirsiniz. marmaris'te çok keyifli rotalar var tek sıkıntı asfalt kalitesi. marmaris-gökova arasındaki yolu tamamladılar diye biliyorum. marmaris-sakar-marmaris benim antraman rotamdı. sakarı çıkmak çok eziyetli ama bir o kadar da keyiflidir.

selam arkadaşlar bodrumda ve civarında oturan bisikletçi varsa beraber turlar geziler düzenleyebiliriz :)

Canberk selam biz şimdilik hafta sonları çıkıyoruz ama hafta içi sabah erken kısa tur düşüncemiz de var . Oasis Begonvil kafede Tahsin abiyle tanış.

Geri