Scudo Sports

Muğla

Scudo
@purplesky

Hayırlı olsun Adnan Abi yapalım bir organizasyon.

Sevgili AcarTaylan Bir Muğla Üniversitesi mezunu olarak bisiklet için ne kadar şanslı olduğunu söylemek isterim. Bulabileceğin bir çok parkur mevcuttur. Özellikle muğla yaylaları bu zevki fazlasıyla pekiştirecek güzelliktedir. Muğlada bisiklet sürecek kişileri arıyorsan Muğla Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak Şadan Ökmen, onun yanı sıra Muğla devlet hastanesinde Dr.Akçan (anestezi uzmanı dersen ulaşabilirsin) bu kişiler Muğlada bisiklete gönül vermiş ve lokomotifinde bulunanlardır. Benim adım Onur Yücesoy eğer bu insanlar halen oradaysa ki büyük bir ihtimalle oradadırlar tayin olayları olmadıysa eğer ismimi söylersen muhakkak tanıyacaklardır ve sana gerekli klavuzluğu yapacaklardır.
Saygılarımla İyi kmler. :)

Ayrıca purplesky arkadaşımızda yeterince yardımcı olacaklardır.

Onur Bey merhaba, şadan Hoca halen Muğla'da, selamınızı ben de iletebilirim. Ben Muğla Üniv. Yabancı Diller Y.O.'da okutmanım.

@utkuozgur

Yoksa sen Utku Özgür Ünlü müsün? Aklıma gelmişti aslında. Seni yıllardır görmeyip burada karşılaşmak çok ilginç oldu. Hayırlı olsun dileğin için çok teşekkür ederim.
Biz dernek olarak bazı ciddi projeler üzerinde çalışıyoruz. Sizinle de temas halinde olmamız iyi olur.
Muğla'ya gelirsen mutlaka uğra, görüşelim.
bana 05322265194'ten ulaşabilirsin.

Burak merhaba uzun süredir foruma girmiyordum, bana attığın mesajı yeni gördüm. Biz Muğla Bisiklet Derneği'ni kurduk, biraz daha ciddi çalışmalar yapmak istiyoruz. Yolun düşerse beklerim. Bir öğrencimin bisiklet meraklısı olması çok güzel.Görüşmek dileğiyle.

Çok sevindim İnanamazsın Şadan hocamı ne kadar özledim ona iletebilir misin Lokma gününe nişanlım Gülseren ile muğlaya Mayıs sonu ya da haziran başında olacağımızı Şadan hocamıda görmeyi çok istiyorum onun için askere gitmeden önce telefonumu çaldırdım, telefon numarası kayıp oldu eğer bana özelden Tel numarasını yollaya bilirsen çok sevinirim. Bu arada İbrahim Aydın'nında çok selamı olduğunu söyleyebilirsen onun içinde ayrı bir sevinirim. Şadan Hocamız çok değerli bir hocamızdır kıymetini bilin mert ve sözünün eri birisidir. acartaylan arkadaşımızıda aranıza alın ve bisiklet için ne kadar güzel ve şanslı bir yere düştüğünü gösterin ve yardımcı olun.
Şimdiden Çok sevindim tanıştığımıza dilerim bir gün parkurlarımız kesişirde beraber pedallaşırız.

Saygılar ve Selamlar...

@purplesky

Ben nick'inden hemen tanımıştım abi mesai sonrası ararım .

Onur Bey Şadan Hoca'nın email adresini www.mu.edu.tr'den bulabilirsiniz.

@cenk can

Bitez'den adaboğazına doğru gidiyoruz dağbisikleti ile pazarları , cumartesi de tur bisikleti ile daha kolay parkurlarda oluyoruz . Tanışalım , siz de katılın.

Ben de son 3 aydır Muğla'da yaşamaya başladım. M.Ü. Yabancı Diller'de okutmanım. Hafta sonları yapılan gezilerden nasıl haberdar olacağız?

• Beğen
Tepkiler: acartaylan
merhaba bodrum ekibi,
bu hafta yeni bisikletim geotech ascend i hazırlayınca bende aranızda yer almak isterim.

NOT : Utku amma sağlam geçici dolgu yapmışın :) Bir türlü gelemedim sana.. Şaka bir yana kusra bakma, bir yandan işler yığıldı üstüme, uğrayacağım.

Merhaba,
Foruma yeni katıldım ve Bodrum anahtar kelimesi çok işime yaradı :p
Bodrum lu bisikletçiler ile tanışmak isterim.
En kısa sürede görüşme dileklerimle...

Merhaba,
Bodrum da bu kadar bisiklet sever olduğunu bilmiyordum. Benim için sevindirici oldu bu durum.

aaaaaaaa özgür
bodrumdaki yazlık duruyor mu ?
nereden nereye tesadüfe bak :) kaç sene oldu kardeşim görüşmeyeli.

@Emrah TEZER

Eyvallah Emrahcim,
Dunya ne kucuk degilmi? Ev duruyor ama gidemiyoruz, en son 9 sene once gitmistim. Senin Vespa duruyormu?

Geri