Scudo Sports

Muğla

yaza kısmetse artık kıbrısa döndüm okula hazranda bodrumdayım gelirlen sizlere hber vereceğim

Scudo
@denkiraz

ben yani kız arkadasımla bizde paso bodrum yarımadasındayız...

nezaman nerede diye kesin birsey soyleyemem ama

karsılasmak uzere...

@harbour of tears

VAy burak abi bodruma baya alışmışsınız arada bi akdeniz bölgesinede yaz.

@tekinn

Hoşgeldiniz. Muğla'dan olmasa da İzmir'den selamlar.:)
Hoşçakalın.

arkadaşlar muğlalı olmanız gerekmiyor:D tüm illerden de olabilir...

hoşgeldiniz foruma. bende bodrumda oturuyorum inşallah pedallama fırsatı bulabiliriz

Hoşgeldin, iyi pedallar şimdiden. Ne güzel bir yer bisiklete inmek için.

Foruma hoşgeldin. 2 hafta önce Muğla Dalamandaydım ( Muay Thai Ege seçmeleri için ) Bisiklet kültürünün baya gelişmiş olması dikkatimi çekti. Eminim forumda Muğlalı birçok kişi vardır. Bir Sakaryalı olarak Afyondan selamlar :)

Muğla inş çok yakında bir bisiklet cenneti olucak ve sende Mugla dan bir arkadaş aramana gerek bile kalmıyacak ;) biz de Muğla gitmek için cançekişcez :)

@iskoc

iskoç selam,
artık hergün olmasada her pazar yine bitezdeyim. sabahtan akşama yalı, köy içi, ara yollar neresi olsa biniyorum, geçen pazar gümbete indim, oradan yine biteze döndüm. yarın yine bitezdeyim, gözüm yerse aktur arkasından tırmanıp ortakente gitmeyi planlıyorum. hala yalnız biniyorum. bir türlü bir arkadaş bulamadım:)

Kısmesmetse artık yazın görüşebiliriz kuzey68. okul bitince geldiği zaman kesinlikle görüşmek isterim beraber turlamak. bodrumda baya bir binen var aslında bulabilirsiniz partner. akturun arkasını tırmanarak ortakente indim ve marmara koleji önünden geri içmeler tarafına döndüm. ıkabilirsiniz orasını size güveniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: kuzey68
Ne kadar çok bisikelte binen varmış Bdorumda daha yeni üye oldum siteye süper valla bodrumdan katılmak isteyen olursa haftasonları bitez akvaryum ve ortakent ali kelle ormanı na gidiyoruz

kim kim gidiyorsunuz mert1212? haziran sonunda kısmetse Bodrum'dayım. geldiğim zman müsait olursanız turlarız elbette

perşembe cuma bodrum dayım günü birlik bir tur olursa benide alın aranıza

herkese merhaba ben 16 yasındayıma dım bahadır gtx marka bı bısıkletım var almanyadan aldım memnunum ama donanımım yok öğrenci adamız abılerım tavsıyelırınız beklıyorum şimdiden tesekürler bisiklet bende hastalık oldu..?:)

Hastalık dediğin böyle olsun. Pedallamaya devam. Bir kask alabilirsen donanımın başlangıç olarak yeterli olur. Bisikletini sonuna kadar kullan, iyi bak. Elindeki sana yetmemeye başladığı zaman yenisini alırsın. Nasıl olsa bu hastalık çıkmaz artık kana girdikten sonra. İyi pedallar...

• Beğen
Tepkiler: bhdr48
abi çok sağol tessekür ederim yardımcı olduğun için

Bahadır merhaba,

Teberus'un dediği gibi önce bir kask ve birde eldiven alman doğru olur.

Bisikletini güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: bhdr48
Geri