Scudo Sports

Muğla

@cemkurkcu ölüdeniz yokuşu o yokuştan dahada dik bir yokuş inerken çok iyi de çıkarken aynısını söyleyemeyeceğim pek bisikletle çıkanı da görmedim şuana kadar ?

Scudo
Merhaba arkadaşlar adım YUNUS EMRE BOZ dağ bisiklet sporcusuyum, uluslararası yarışlar Alanya,Konya,Sakarya katılıyorum, gerekli yarış bilgileri, parkur tanıtımı veya muğla da aksiyon dolu bisiklet turları yaparım.

Merhaba Kocaeli'den Marmaris'e yeni taşındım hem yol hem mtb sahibiyim hafta sonları (uzun) bazen hafta içi mesaiden sonra veya akşamları (kısa) turlar yapmayı düşünüyorum şu an yalnızım performansım orta diyebilirim eğer benim gibi sürüşler yapan arkadaşlar varsa tanışmayı isterim.Bu arada yaş 39...

adanadan muğlaya bisiklet şehrine geldim diye sevinerek taşındım fakat çok bireysel sürüşler var adanadaki gibi gurup sürüşleri yok facebook da ki gruplar çok pasif etkinlik açan yok
kısacası hayal kırıklığı
adanadan muğlaya bisiklet şehrine geldim diye sevinerek taşındım fakat çok bireysel sürüşler var adanadaki gibi gurup sürüşleri yok facebook da ki gruplar çok pasif etkinlik açan yok
kısacası hayal kırıklığı

@huseyin kılıc

Boş yere aramayın, aradığınız gibi etkinlikler olmaz Muğla'da. Kendi grubunuzu kurmaya çalışın.

Yine de yılda bir kez gerçekleşen Gökova Bisiklet Turu'nu es geçmeyin.

Merhaba. Pedallarımı değiştirmek istiyordum. Ancak muhtemelen pedal aynakola kaynamış durumda açamıyorum. Muğla merkezde bu işlemi yaptırabileceğim bir bisikletçi önerebilir misiniz?

Merhaba. Pedallarımı değiştirmek istiyordum. Ancak muhtemelen pedal aynakola kaynamış durumda açamıyorum. Muğla merkezde bu işlemi yaptırabileceğim bir bisikletçi önerebilir misiniz?

Aylin Karaca kavşağında Pedalla Bisiklet var. Sahibi forumun eskilerinden Serkan Taşdelen. Ona bir uğrayın isterseniz.

Alternatif olarak Konakaltı Kültür Merkezi karşısında Teksin Bisiklet ve şadırvanda Kemeraltı Bisiklet var.

@Cem Coşkun çok teşekkür ederim. Yarın yağmura yakalanmazsam gideyim hemen

• Beğen
Tepkiler: CNC

Hocam wd-40 denediniz mi?

@çelikyürekli denedim hocam malesef tık yok. Hatta alyan anhtarım dandik olacak ki onunda ucunu yedim. Daha da zarar vermemek için bi bisikletçi yada tornacıya gideceğim gibi

@çelikyürekli denedim hocam malesef tık yok. Hatta alyan anhtarım dandik olacak ki onunda ucunu yedim. Daha da zarar vermemek için bi bisikletçi yada tornacıya gideceğim gibi

Alyanla açmanız imkansıza yakın zaten, yarın bisikletçi açıkağız 14-15'le saniyeler içinde açacaktır, bu da iyi haber olsun :)

@çelikyürekli bende öyle düşünüyorum. Bir kez daha bumuydu ya demelik olacak:)

Muğla merkezde başlangıç seviyesindeyim.birlikte kısa turlar yapacak bisiklet severlerle tanışalım.

Merhaba
Önümüzdeki hafta bölgede olacağım, yürüyüş rotalarının gpx formatları elimde mevcut.
Teşekkürler (link), çok aydınlatıcı bir rehber hazırlanmış.

Yine de bölgede daha önce bisiklete binmiş olanlardan rotanın dağ bisikletine uygunluğunu öğrenmek istiyorum.
Eğimleri bilgisayar başında çalışmak kolay da rotada yürünebilen ancak bisiklet sürülemeyecek noktalar ne orandadır merak ediyorum.

Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Not: Forumda bir kaç başlık var konuyla alakalı ama linkler ölü ve tamamı marmaris bozburun bölgesinde.

merhaba
Muğla Yatağan'a yakın zamanda taşındım. Bu bölgedeki bisiklet dostları ve kulüpleriyle tanışıp pedallamak isterim. Muğla merkeze ve yakın ilçelerdeki turlara araç yardımıyla gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
merhaba
Muğla Yatağan'a yakın zamanda taşındım. Bu bölgedeki bisiklet dostları ve kulüpleriyle tanışıp pedallamak isterim. Muğla merkeze ve yakın ilçelerdeki turlara araç yardımıyla gelebilirim.
(link)

Selam Arkadaslar,
Aranıza yeni katıldım. Öncelikle 2. el bir bisiklet arayısındayım. Tüm önerilere acıgım. Bir bayan bisikleti. Yol,dag,tur farketmez.
Yedek bisikletlerinize talibim.

Bodrum turgutreisteyim.
sahip olduğum bisiklet 84 de aldığımız, henüz kilerden çıkmış ve binilemez aşamada.
toparlayıp sürülebilir hale getirmek istiyorum. yavaş yavaş da başladım.
selamlar herkese...

Geri