Scudo Sports

Muğla

Scudo
bu yaz sakardan mutlak surette geçeceğim inişi aklıma getirdiğim zaman tırmanmak benim için keyifli oluyor :)))

selam fethiyede beraber turlayabileceğim arkadaşlar cvp yazarsa çok sevinirim :) 1 ay sonra oraya taşınma ihtimalimiz var büyük bi ihtimalle taşınıcaz yaşım 16 mtb kullanıcısıyım tek gezmeyi pek sevmem daha çok antrenman ayarında turlar tercihimdir ama çok üst düzeyde değilim. eğer beraber turlamak isterseniz taşınınca görüşebiliriz yada facedende konuşabiliriz :):) face adresim (link)

merhaba ben marmariste yaşıyorum. muğla ve çevresinde pedallayan arkdaşlarımız varsa tanışmak isterim

ben yazın milas güllük ören arasında pedallıyorum ama sadece yazın orada oluyorum

Muğla Merkez. Görüşmek üzere

Merhaba

Marmaris Bisiklet Topluluğu olarak her çarşamba akşamı 20:30 da Atatürk anıtı önünde toplanıp turluyoruz katılım herkese açıktır, ayrıca her pazar yağmur olmadıkça tur yapıyoruz facebooktan marmaris bisiklet topluluğu diye yazarsanız çıkar, bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: CNC
facebookta bodrum bisiklet kulubü sayfasına bir göz atın

Ben de Bodrum'dayım. Burada trafik felaket bence. Nerelerde bisiklet sürüyorsunuz?

Bodrum hafta sonları 2 kişiyle katılabiliriz.

Geri