kuzey bey kısmetse 11 ocakta bodrumdayım. 1 ay kadar bodrumda olacağım sonra üniversite için geri döneceğim. forum üzerinden mseajlasıp anlasabilirsek turlayabiliriz. Bodrum da nerede oturuyorsunuz ?
Bodrum yarimadasina yeni yerlesmis bulunmaktayim. Ikinci el guzel bir mountain bike'i olup da satmak isteyen lutfen bana haber verebilir mi? Durumu iyi olmak zorunda degil, tamir yapabilirim. Tesekkurler
2 senedir bodrumdayım ama bisiklet sahibi olabilmek için bugüne kadar bekledim. sonunda bugün bisikletimi aldım. yarımadada pedallamak isteyen arkadaşlar haber verirseniz beraber pedallarız.
kuzey bey hergün bitez sahilde turladıgınızı söylemişsiniz saat kaçta geziyorsunuz ve dürezegahınız neresi? iskele kafeteryadan ileriye devam ediyormusunuz akvaryum koyuna dogru oldukca güel bi parkur aslında deneyebilirsiniz.ç eger turladıgınız saatler bana uyarsa kesinlikle katılırım sizlere. ayrıca sizin bisikletiniz scot beyaz agrılıklı siyah mı? eger oysa bodrumda penguen pastanesinin ordaki artemis otelin önünde gördüm bende kırmızı bisikletle geçmiştin oranın önünden sarı kask ile 31 ocaktı tarihte
kusura bakmayın oldukça meşguldüm foruma pek giremedim. iskele kafeden sonra adaboğazına doğru benim yürüyüş parkurumdur. oradan akvaryuma yürüyüp denize girerim. tabi işten fırsat buldukça. bisikletim scott ama dediğiniz değil. bendeki scale 60 gri ağırlıklı, kırmızı beyaz. bu pazar hava soğuk olsada sahilde olurum kesin. oradan kalenin oralarda biraz turlamayıda istiyorum. umarım görüşürüz. bodrumda sarı kasklı kırmızı bisikletli birini görürsem çeviricem. umarım sizsinizdirde deli demezler..
yok merak etmeyin demezler pazar günü için söz veremem çünkü kız arkadasımın son günü ve bu aralar bisikletim ile gezmeme takmış durumda en son yalıçiftlik yaptım arkadasımla cok kızdı pazar günü saat kaçta bodrum a inmeyi düşünüyorsunuz? eger saati uyarsa sizlere eşlik edebilirim. eger olmazsada bana bitezde bisiklete bindiğiniz saatleri söylerseniz o saatlerde bitezde olurum saygılar iyi pedallar
Valla forumda bodrumda yaşayan bayağ varmış ; bende gümüşlüğün yerlisiyim ,gümüşlükte oturuyorum parkur olarak yalıkavak sandıma köyü civarı cok uygundur.Ben bu işe yeni merak sardım elimde güzel bir kadrom var titanyum onu satabilirsem kendime güzel bir bisiklet alıcam. daha sonra ver elini organizasyonlar
Evet, çok geç bir düzeltme ama Gümüşlük' ten Bodruma vardığımda bisikletimin kilometre-saat göstergesi 24 km gösterir bende de... ben 24 düşünürken 34 nasıl yazdım bilemiyorum tabii
sizler genellikle gümüşlükte mi turluyorsunuz ? bende tam tersi istikamette içmeler tarafında oturuyorum. bugün bitez'e gittim hem yazın çalıştıgım tenis kulubündeki hocayla oynamaya ve kuzey68'i de acaba sahide turlarken görebilirmiyim diye fakat göremedim.
Arkadaşlar hepinize iyi günler.Ben Türkiye'nin cennet köşesi olan MUĞLA'dan katılıyorum.İçinizde Muğlalı olan varsa tanışmayı isterim.Tekrar iyi günler...