Scudo Sports

Mudanya-antalya turu

Scudo
İlgimi çekti , tam tarih nedir ve kamp usülü çadır konaklama mı olacak?Çadır vs. yok ayrıca onları taşıması falan bana zor olur gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aydoğdu
Konaklama kamp usulü olacak arkadaşlar. Malzemelerimiz bisikletin bagaj kısmında oluyor. Kamp usulü hem doğayla iç içe olmamızı sağlıyor hem de maddi açıdan avantaj sağlıyor. Kalacak yere para vermiyoruz. Kendim için hesapladığım günlük bütçe 10 tl dir. Toplam yolumuz 1500 km dir. Günlük ortalama 100 km gittiğimizi varsayarsak toplam 15 günlük bir tur olur. Tabi kimi günlerde yol gitmeyebiliriz ya da kimi etapları 2 ye bölebiliriz. Ortalama 20 günde bitebilecek bir tur. 9-10 haziran gibi mudanyadan çıkıyoruz. ilginize teşekkür ederim. Katılmak istiyor iseniz bana pm atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Arkadaşlar tur rotalarını cycleroutte dan çıkardım. feys linkini veriyorum bakabilirsiniz.(link)

Merhabalar, Bizde 3 arkadaş Bursadan Çanakkaleye ordan da İzmire doğru pedallamayı düşünüyoruz. Daha önceden 1 haziranda çıkmayı planlıyorduk ancak malum havalar oldukça yağışlı olduğu için havaların biraz düzelmesini bekliyoruz. Son meteorolojik verilere göre 8 haziran gibi bu kısımlarda yağışlar diniyor gibi gözüküyor. Eğer yolda denk gelirsek bir süre birlikte pedallayabiliriz. Sizin çıkış tarihiniz bellimi ?

bizim de kesin tarih belli olmamakla birlikte 8-9-10 hazirandan birinde çıkacağız kısmetse.

tarihimiz hava durumuna bağlı eğer yağmur olmazsa pazartesi çıkmayı düşünüyoruz. Siz başka birisini bulabildinizmi en son tek kişiyim demiştiniz. Birde mudanyadan başladıktan sonra Karacabey boğazını nasıl geçeceksiniz bizim rotada orda en kuzeydeki köprüden geçip gene sahilden bandırmaya devam etmek vardı.

Volkan bende Mudanyalıyım. Mudanyada olmuş olsaydım katılırdım sana güzel olurdu :)

Geri