Scudo Sports

Mudanya alternatif

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.874
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar yarın kısmet olursa mudanya ya gideyim diyordum fakat artık sıkıldım bu rotadan varmı gidilecek yer şu ana kadar gittiğim yerler mudanya gölyazı görükle soğanlı botanik part balat ormanı (orman demeye bin şahit ister ) bu saydığım yerlere gittim varmı tavsiye edeceğiniz

Scudo
Olur da Trilye'ye gidersen sakın arka köylere sapma , hava kararmasına yakın kesinlikle sapma , yolda çalışma var. Bisiklet kullanmak çok zor , hiç bir aydınlatma yok , her yer ağıl ve köpek kaynıyor. Çakal sürüleri , atılan silah sesleri falan beni ciddi düşündürdü. Bir saat önce eve geldim , bir tanıdıktan yardım istedim , araba ile gelip kurtardılar. Bu akşam Çoook iyi tecrübe oldu , eksiklerimi iyi gördüm. Sen de gördüğüm kadarı ile tek geziyorsun , mutlaka gece olduğunda şehir içinde kal.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Alternatif rota

Gecit
Tepedevrent
Goynuklu
Altintas
Kursunlu
Gundogu
Niluferkoy

Baska bir alternatif
Gecit
Haskoy
Balabancik
Cekrice
Derekoy
Mudanya

Baska bir alternatif
Kent meydani
Ovaakca
Engurucuk
Kursunlu
Mudanya
Gecit

Baska
Kestel
Yenisehir sapagi
Yenisehir
Geri donus

Baska baska
Gorukle
İzmir yolu
Trilye kavsagi
Trilye
Mudanya
Gecit

Baska varmi
Kent meydan
Gemlik
Kumla
Narli
Geri donus

@hakan torun hocam iş yerinden 2 gün izin aldım yarın kısmet olursa en son yazdığınız rotayı yapmayı düşünüyorum :)

bursa da ikamet eden arkadaşlar bu gün kim gitti mudanya ya dökülün bakalım :) saat 10.30 civarı özdilek avm nin oradan geçerken 7 8 kişilik bir grup vardı selamsız sabahsız geçtim yanlarından :uzgnm: forumdan kimse varsa o gruptan özür diliyorum gerçi 2 km tırmanışın ardından o tepede bekledim
selam verdim ama :)

12392011_10153144734006851_3822934195472113430_n.jpg

dökülün baalım :)

Ben sabah 9 gibi gittim.Aydın bisikletinde turu varmış Koruparka kadar gurubun içinde gittim.Sonra performans hedeflediğim için onları geride bırakmak zorunda kaldım.Hava düne göre güzeldi.Dünkü sert havada 126 km lik turumun üzerine Mudanya biraz aperatif oldu:)

• Beğen
Giden çok ama dökülen yok gibi..

benim de gözümde bir mudanya turu var aslında ama bir türlü nasip olmadı. Tam zamanı aslında. şefimi kandırıp bir gemlik mudanya yapmam lazım.

Bu arada şunu farkettim. Bursadaki bisiklet sürücüleri bisiklet forum kullanmıyor pek.

• Beğen
Tepkiler: akinomatata
Ben forum kullanıyorum da kışın bisiklet kullanmıyorum onun için de foruma nadiren bir göz atıyorum. havalar soğuk uygun kıyafet yok zaten yazın bile pek fırsat yok. Servisteyken ne zaman camdan bir tam takım bisikletli görsem gözden kayboluncaya kadar arkasından bakar iç çekerim haftada 3 gün işe git gel 24 km yolu bisikletle giden ben şimdi bisikletlilere bakıp acıyorum halime. Arkadaş yok benim sorunum işte bu vardiyalı çalışıyorum sıkıntı birazda ondan size iyi pedallamalar.

Evet benim kısmetime vardiyeli çalışan işyerimde uzun yıllardır gündüz çalışıyorum.Vardiyenin zaman ve yorgunluk açısından etkilerini bilirim.Bakmayın şimdi uzun tur yaptığıma kullanamadığım yıllık izinlerimi şu anda kullanıyor olmadan dolayı gezebiliyorum.Yoksa sadece hafta sonu olsa zor olurdu.Kısmetse yarın Karacabey boğazına bir 145 km lık bir tur yap

@hakan torun
ben de sebepleneyim :)

• Beğen
Geri