Scudo Sports

Muc-off ürünlerini denediniz mi?

bana ücreti fazla geldiği için kullanmadım zincir kaset temizliği için mazot veya gaz yağı fazlasıyla yetiyor bisikleti yıkar iken de ılık suya biraz bulaşık sabunu döküp temizliyorum bence gayet yeterli bu bana göre olan kısmıydı insanlar bütçesine göre hareket eder ben fiyatını gereksiz buluyorum yoksa ürün güzeldir elbet

ben genel olarak temizleme ürünlerine yönelik yazdım ama bir aralar chain l diye bir marka vardı 2 sene oldu hala bitiremedim bal kıvamına biraz yakın her baklaya 1 damla gelecek şekilde yağlama yapılıyor gayet başarılı kir tutmayan bir yağ
Bende öylesine dedim .

Scudo
Ben de Muc off dry lube a geçeceğim de bir şeyi merak ettim. Bu nano lube serisinin fiyatı neden öyle? Ne yapıyor ne vaad ediyor da böyle bir fiyat talep ediyor?

Ben de Muc off dry lube a geçeceğim de bir şeyi merak ettim. Bu nano lube serisinin fiyatı neden öyle? Ne yapıyor ne vaad ediyor da böyle bir fiyat talep ediyor?
Şuan dry lube kullanıyorum,bugüne kadar kullandığım zincir yağları içinde (xlc,shimano vs) en kalitelisi diyebilirim,nano olanların yeni teknolojiyle üretildiği söyleniyor,daha uzun ömürlü ve daha akışkan olduğunu duymuştum,sanırım bizim gibi amatörler için fazla gelir rakamındada anlaşılıyor zaten:komik:

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Ben bu ikisini de kullanıyorum, hiç bir fark anlamadım. İkisi de çok kısa bir sürede ses yapmaya başlıyor(100-150km). Kir tutmuyor, ruble ve zincir orijinal renginde kalıyor. Temizlemesi sadece suyla, hafif tazyikli suyu tutunca yağ kiriyle beraber akıyor.

1DB20A50-A31F-479A-B2A7-B232E7E6E8A2.jpeg

bana ücreti fazla geldiği için kullanmadım zincir kaset temizliği için mazot veya gaz yağı fazlasıyla yetiyor bisikleti yıkar iken de ılık suya biraz bulaşık sabunu döküp temizliyorum bence gayet yeterli bu bana göre olan kısmıydı insanlar bütçesine göre hareket eder ben fiyatını gereksiz buluyorum yoksa ürün güzeldir elbet

ben genel olarak temizleme ürünlerine yönelik yazdım ama bir aralar chain l diye bir marka vardı 2 sene oldu hala bitiremedim bal kıvamına biraz yakın her baklaya 1 damla gelecek şekilde yağlama yapılıyor gayet başarılı kir tutmayan bir yağ
Fatih seramik zincir yağını kullanıyorum senelerdir. İnanır mısın, zincir sesi bile kalmıyor. Yağ gibi akıyor namussuz yağ.

• Beğen
Tepkiler: darksers
Fatih seramik zincir yağını kullanıyorum senelerdir. İnanır mısın, zincir sesi bile kalmıyor. Yağ gibi akıyor namussuz yağ.
Doğrudur abi güzel ürün cıkartıyor adamlar bende denerim bir ara

DRY Lube zincir yağı ve No Puncture Hassle Tubeless Sealantını kullanıyorum. İkisinden de son derece memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Fota
Muck off Ceramic dry lube diyorum başka demiyorum

(link)
Aynen katılıyorum.O kadar yağ denedim bunu kadar güzelini görmedim.Harika bir yağ tavsiye ederim.
Bende kullanıyorum. Üzerine tanımam. Ayrıca verdiği küçük fener ile neresi yağlı neresi değil görünüyor.
Ben asperox kullanıyorum. Bir zararını görmedim. sonuç olarak bunu üzun süre üzerinde tutmuyorum.

Kullandığım Muck Off yağ ise bu. Son derece memnunum.

(link)
Muc OFF dry lube 'dan önce rulman gresi , XCP profesyonel zincir yağını kullandım . Muc off ve diğerleri olarak zincir yağlarını ayırdım . Daha ilk uygulamamda şıkırdama sesini (xcp ile de yağlamıştım ama çözememiştim ses devam ediyordu) kesti . Hissiyat daha pürüzsüz ses yok .

Hatta arka aktarıcı kendi kafasına göre vites atar gibi yapardı. Bakıyorum ayarı gayet düzgün sorun yok . Zincire muc off yağı uygularken fark ettim . Bir bakla yağsız kalınca küçük tekerlerden asıltma yapıyormuş . Yağlayınca düzeldi tabi ki .

Tavsiye edilir. 50 ml dry lube 60 lira çok pahalı değil . XCP 10 ml 13 lira idi.
DRY Lube zincir yağı ve No Puncture Hassle Tubeless Sealantını kullanıyorum. İkisinden de son derece memnunum.

Tüm bu yorumlara bakarak Muc-Off C3 Dry Ceramic Lube aldım @Delta Bisikletten. Şu zamana kadar almamakla ne kadar büyük bir hata yaptığımı, bu ürünü ne kadar geç fark ettiğimi anladım...

Trim sesi vs. hiç bir ses kalmadı. Kullanmayanlar abarttığımı düşünebilir ama, @Adil ÜNALDI Beyin de dediği gibi "YAĞ gibi akıyor vitesler ve zincir...."

Herkese yorumları, tavsiyeleri için çok teşekkür ederim.

NOT: Daha evvel würth ve shimano ıslak ve kuru yağlarını kullanıyordum.

Bu hafta muc-off'un yağından sipariş edeceğim. Yalnız 2 ürün arasında kaldım. Dry lube'mu tavsiye edersiniz c3 ceramic lube'mu? Belirtmem gerekirse yağışlı havada kullanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Bu hafta muc-off'un yağından sipariş edeceğim. Yalnız 2 ürün arasında kaldım. Dry lube'mu tavsiye edersiniz c3 ceramic lube'mu? Belirtmem gerekirse yağışlı havada kullanmıyorum.
İkisini de uzun kmler boyunca kullandım. Hiç bir farkını hissetmedim. İkisi de başta güzel ama 100km civarı sonrası yağ yokmuş gibi sesli çalıştırıyor sistemi. Başlarda memnundum fakat kutu bitince markayı değiştireceğim.
57EA5436-D761-4C26-BD46-6593FE278D24.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
İyi güzelde zincir parasına gelmiş fiyatı. Çok yeni bisikletçiyim bir kere zefal bir kerede XCP kullandım. Hiç deneyim etmedim Muc-off kaliteli olabilir ama F/P bakımından çok kötü pahalı. Bir gün bir şekilde denerim nasip olur inşallah.

İyi güzelde zincir parasına gelmiş fiyatı. Çok yeni bisikletçiyim bir kere zefal bir kerede XCP kullandım. Hiç deneyim etmedim Muc-off kaliteli olabilir ama F/P bakımından çok kötü pahalı. Bir gün bir şekilde denerim nasip olur inşallah.
(link)
Kargo vergi dahil 150tl. 100ml shimano yağlar 120-130tl olmuş. Arada çok fark yok.

Geri