Scudo Sports

Muc-off ürünlerini denediniz mi?

@Yağız Gökmen Aynen. Bir de ilk aldığımda saf saf her baklaya bir damla damlattım, kaç kez vites ayarlarıyla oynadım sıkıntı mı var diye :) Şekil şemal güzel seksi ama yağlamıyor be. Seramik olanlar nasıldır bilemem.

Scudo
Bana bu urunler pahali geliyor tamam bisiklete bir butce ayırmak sart ama bir yag bana gore yeterli temizlim spreyi vs gerekli oldugunu düşünmüyorum.

XT ruble 230 - 240 Tl, temizleme spreyi 86 TL... alır beni bir düşünce :)
1 çay kaşığı Green Clean bulaşık deterjanı (Turmepa onaylı ve organik) + 1 kova ılık su... eser kalmadı kirden

Ben suan yagını kullanıyorum slıkon gıbı birsey ve mumnunum acıkcası. İlk kullandıgımda cok sıkmıstım sonrakı temızlıkte daha az ve dogru kullandım daha da memnun oldum.

Konu cırtlasın Chain-L kullandım başka bir ürün tavsiyesi olan var mı

Temizlik ve boya koruma ürünleri aşırı fahiş derecede pahalı, hacim başına düşen fiyatı Meguiar's ürünlerinden bile pahalı, Auto GLYM gibi bu alanda İngiliz kraliyet nişanına sahip dünyada sadece 1 tane olan markanın fiyatlarını zorluyor. Gereksiz para israfı. Bana 404 zincir yağı ve litresi migrosta 12 ₺ olan carpex şampuan yetiyor. Bulaşık deterjanları ve Arap sabunu kostik içeriğinden dolayı boyaya uzun vadede zararlı, ucuzundan da olsa bir oto şampuanı edinin.

Biraz önce shimano bike wash concentrate aldım 1lt.Kullanımı yazmıyor ! Konsantre olduğu için
ne kadar koymam gerekiyor suya ? Araştırdım ama sonuç yok gibi.Belli belirsiz bazı şeyler
söylenmiş.Daha önce kullanan oldu mu ? Olduysa yardımcı olursa sevinirim.

Muc Off BiO gReAS'İNİ kullanıyorum ve memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Daha iyisini buldum gibi. Muc off dan daha iyi hemde kararmıyor F/P (Fiyat Performans) Ürünü diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
Daha iyisini buldum gibi. Muc off dan daha iyi hemde kararmıyor F/P (Fiyat Performans) Ürünü diyebilirim
Kendine saklamayı mı düşünüyorsun yoksa para mı talep edeceksin söylemek için? ?

Evet kar amaçlı şişelere doldurup satacağım Chain-L in yaptığı gibi. 2005 yılından beri araştırıyorum kararma yapmayan zincir yağı ve uzun süreler yağlama sağlayan hem kuru hem ıslak ortam toz kir çekmeyen yağ

Chain l kararıyor

@erdlylmz Chain L değilmiş bak (kararıyar dediğine göre). @Yoldakiyabani gizemi sürdürmeye devam ediyor.

@Mad Buddha Sabah uyku sersemi konuyu okuyunca yanlış anlamışım, arkadaşımız chain l aldı sandım pardon. :)

Geri