Dry lube çok sessiz ve uzun bir yağlama sağlamıyor maalesef. 1000 km yakındır kullanıyorum ömrü çabuk tükeniyor ancak kokusu hoş ve fazla bulaşık bırakmayan bir yağ.
@Onur YCL Kesinlikle katılıyorum. Dry lube'u özellikle MTB için önermem tecrübe ile sabit ancak yol bisikleti için ve özellikle her sürüş sonrası bisiklet yıkanıyorsa yada 4-5 sürüşten sonra kesin yıkanıyorsa yol bisikleti için ideal çözüm bence, çok toz toplamıyor, zincirden çok kolay sökülüyor suyu görünce bırakıyor kendini ,çok ucuz ve kaliteli bir yağ, şimdi dağ bisikleti için kısmet olursa C3 Ceramic lube deneyeceğim bakalım o nasıl bir performans verecek ancak gördüğüm kadarı ile ürünler tamamen yol bisikleti üstüne odaklı. Umarım TR fiyatlarıda uygun olur ve paramız ülkede kalır.
Bu ürünlerden sipariş edecektim Alamanya'dan. Fiyatlar fahiş mi olacak? Çünkü çok makul fiyatları yurtdışında. 5-10 TL'eye kış ve yaz için yağları mevcut ki aldım kullanıyorum yalnız çok memnun olduğumu söyleyemem...
@Onur YCL@Barış BİRLİK kesinlikle öyle bende hiç mutlu değilim dry lube ile çok az bir suda bile akıp gidiyor sanki daha üst seri bir şeyler denemek lazım
@ulas bey , Delta Bisiklet'e çabaları için teşekkür etmek gerek profesyonel bisiklet dünyasının vazgeçilmezi bir marka sonunda sayenizde ülkemizde de satışa sunuldu. Gördüğüm kadarıyla fiyatlar genel olarak çok iyi, absürt değil, ve bazı yüksek olan fiyatlarda gümrükte ki çabanızdır sonuçta bu ülkeye yeni marka tanıtmak kolay değil. Umarım fiyatlar daha da ucuzlar ve her bisikletçi bisikletini bu malzemeler ile temizler ömrünü uzatır. İyi çalışmalar diler, yeni markaların Türkiye'ye girmesinin devamını dilerim.
Teşekkürler. Evet bazı ürünler az da olsa İngiltere fiyatlarının bir kaç sterlin üzerinde çünkü bu ürünlere ÖTV vergisi eklendi. Çok etkilememekle beraber elimizden geldiğince fiyatları minimum seviyede tutmayı başardık.