Scudo Sports

Mtb'ye ince teker

Tepki
6
Bisiklet
Sedona
Felt nine 60 aldım teker 2.25 kalınlıkta. Asfaltta performans arttırmak için nasıl bir teker kullanmalıyım?

Scudo
@Özgür Ozan Özmen maxxis overdrive kevlar system 26x1,75 kullanıdım mtb bisikletimde ürün kaliteli ayrıca bünyesinde patlamalara karşı kevlar sistem denilen kalın bir sırt var beni hiç üzmedi tavsiye ederim performansından gayet memnun kaldım

bende takcam bi tane uygun bi zamanda 1.75 teker. şuan 2.10 kalınlıkta. çok zorlamıyor beni ama performans artsın istiyom

Yurtiçinde 29 jant için ince teker göremedim ben sitelerde pek.En ince 2.00 var sanırım.

şimdi tam olarak hatırlamıyorum neler yazdığını.istersen bir araştır, forumda 29 janta ince lastik olayı ile ilgili bilgiler mevcut. bi ara bende bakmıştım bu lastik olur diye sepete atmıştım ama hala almadım :)

lastik yanakları ile alakalı bir durum bu,29" 'de hatırladığım kadarı ile 28jant fakat lastiğin tabanı genişledikçe haliyle yanakları da genişliyor ve uzunluk olarak 29" e denk geliyor. yanlışım varsa düzeltmenizi rica ederim.

29 lastiklere 28 tur bisikletlerinin lastikleri olabiliyor. Deneyerek alın, 28x 1.5-1.75 ya da 700x 35-40 arası olabileceğini düşünüyorum.

Bende 29" maxis ardent vardi. 700×35 shwalbe greenguard lastik aldim. (28 inch) Sorun yok. Desen önemli @uguryilmaz144 un dedigi gibi

Asfaltta performans arttırmak için yol bisikletine geçmeniz lazım.

Olur olur ben 29er jantlarıma hem 700x35 hem de 700x38 taktım her ikiside çok rahat kullanılıyor. Ciddi oranda da performans alırsınız. Tek tavsiyem iç lastiği de uygun lastikle değişin. Sıkışıyor yoksa iç lastik. Şimdi kalkıp koca bisikleti değiştirmeyin kış vakti :)

Geri