Scudo Sports

MtbTurkiye Sampiyonasi 40+ yas birincisi , Yakup Eslik , Temmuz 18 2010 Bursa

Scudo
@darkness_

Teşekkürler.Başka nereler fotoğraf yayınlıyor biliyor musunuz?
Bir çok fotoğraf çeken insan vardı...Onlara nasıl ulaşabiliriz?

valla bende facebook'ta mtbtr'nin paylaşımını gördüm. yoksa aranmıyordum yani. denk geldi diyelim :)

ama çekenlerin çoğu yerel halktan keyfi çekenlerdir. :)

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
yaklaşık 30-40 foto çekebildim makinanın şarjı bitti :( en kısa zamanda eklemeye çalışacağım...katılan herkesi tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
bi ara da kendimi cekmisim .
bak simdi Yakup ; "yemiyor mu da yarismiyor musun ?" diye sormustun . hem oyle bir kariyer hedefledigim olmadi hem de 2 kere kirdigim koprucugumu kirip uzun sure binmekten mahrum kalma olasiliklarini yok ediyorum . ne riske aticam kendimi daha ?.. yarismak soyle dursun , tek basina binmeyi de daha da sever olmusum , " her turlu yardimi yapariz" deyip parca , bisiklet satmaya kalkanlar arasinda - "sen anladin beni" , ne guzel lafindir senin , al... hep sogutanlar olmasaydi simdi uc yildir degil on yildir biniyordum . cok "pahaliydi" paylasmaktan sakindiginiz bilgileriniz . comezlerin de pek bir hıyanet .

"40 yas ustu sen yaris" diyordun bana , ne oldu ?

hazir cevap olmadigim icin sizler kaptirdiginizda yetisip cevap veremiyorum . yazin cevap yazarim... basarili kariyerler .

merhaba ömer ..
burdada buldum seni bak.. fotograflarını inceledim renklerde ne tur bır sekıl oldu öyle bilinçlimi yaptın..anlayamadım. ..selamlar

Tebrikler ! Herşeye rağmen bu berbat organizasyondan bileğinizin gücü ile çıktınız. Siz başardınız. Kutlarım sizi.

@dinçer dışbudak

merhaba Dincer , bir daha gorustugumuzde daha uzun konusalim .

abarttim , sekerleyip serbetledim...yayınlamadan once bir iki dakka curve , saturasyon ve contrastlarla oynadim oyle kabaca , biraz vintage look olsun diye . bazilarinda biraz diffuze glow var . ironi aslinda biraz ... sen yapsaydin ben anlardim : ))))
selamlar .

Geri