Scudo Sports

MTB'LERİN ucuzu ve güzeli ''Gri Bebek''

Sağol kıymetini biliyorum gerçekten 10 km den sonra arka taraf fert oluyor değiştirmek istemiyorum kaba semer çok çirkin duruyor bisiklete ..

Scudo
Semer : At, eşek, katır vb. hayvanların sırtına yerleştirilen, üzerine yük bağlanan veya binilen, iskeleti ağaçtan araç.
Bisiklet oturma yeri: Sele

Öncelikle selenin doğru pozisyonda olması önemli.
İkincisi eğer bir çözüm bulamadıysan, son resimdeki zincir izlerini örtmek, ve daha fazla kötüleşmesini acilen engellemek için en basiti orayı siyah bir kumaş dolayarak kapatabilirsin.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

güle güle kullan :) zincir için para verip alma sakın parfüm kutularından falan böyle süngerimsi ince bir malzeme çıkıyor onu plastik klipslerle tuttur. tamam.

Yok ya 4 tl ye sipariş edicem çok güzel durmuyor bantla bu arada biliyorum sele yi yazmayı sadece hızlı yazdım . Sağ olun..

Koli bandı ne arkadaşım ya sakın öyle bişey yapma çıkartınca berbat olur benden demesi. Kadronla aynı renk oje al orayı bir kaç kat boya sonra her türlü spor mağazasından bulabileceği tenis raketi over gripi ile sar toplam maliyet 5 tl

Tekerlekler Asfalt'a Yapısmıyor Ve Güzel Bir Şeçim Hız Yapılıyor bisikletle..

Yok bende parça sipariş edicem oraya konulan şimdi adı aklıma geldi .
Berkant bu arada 42 km hız yaptım en son gerçekten tekerlekler pek iyi değil şehir içi toz pislik tekerleği dağa çıkarsan ölürsün :D

Geri