Scudo Sports

MTB'den YOL pisletine geçen çok, neden tersi hiç yok?

@cagrigencol her kullanıcı amatör acemi prof vs vs mtb yi her yolda kullanıyor
ama bu videodaki profesyonel. kaç tane yol bisikletçisi böyle kullanabilir ki.

şu forumda kaç yol bisikleti kullanan arkadaş böyle kullanabilir. :D

Scudo
@chnkrmz valla bende o düşünceli tebessümümle izledim videoyu :D ama yol bisikletinin de kullanışsız olduğunu söylemek yanlış olur demek için koydum videoyu :) bende mtb ciydim. Her mtb ci gibi savunmam mtb her yola gelir düşüncesiydi ama çok yanılmışım. Yol varken diğerlerine binmek vücuda eziyet:D

@cagrigencol ne demek eziyet zevk o zevk :D biz mazoşistis :D bunu senden duymamış olayım :D
[[(içimdeki ses)]] = tabiki yolda yol bisikleti çok zevklidir. hakimiyeti olan her yolda sürebilir. tekerin batmayacağı her yolda istediği gibi gidebilir
[[(dışımdaki ses)]] = mtb den başkası yalan :D

@hogutmen

O kadar cok su borusundan yapilmis yol bisikleti gordum ki guzel gozukmeyi birakin adam akilli geometrileri bile yok Ayni sekilde tur bisikletlerindede bu durum var mesela ben kullandigim trek 7.5 fx i cok begeniyorum. Yol bisikletlerinde harika gozukenleri var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cagrigencol

Su veideoyu forum görmekten bikti millet yüklemekden bikmadi.:acpsnr:

NOT: MTB 1 NUMARA, yol ise öylesine kullanmak icin iyidir. Hayatda ne yolu MTB den iyi görürüm nede gecerim. Ayrica MTB insana eziyet degildir, eziyet ceken ise dogru dürüst MTB kullanmamistir.

@pohuman
Kimle dalga gecmisim ben, nerede dalga gectigimi okudun?

• Beğen
@Murat Cömez yeni bir üye olarak görememişim murat bey kusura bakmayın :) ayrıca evet o konuda da haklısınız üst seviye mtb leri uzun süre deneyimleme fırsatım olmadı. Sadece kısa sürüşler yaptım iyi olanlarla. Ancak tabii ki bu benim o da sizin görüşünüzdür :) sevgi ve saygılarımla

İyi bi bisiklet ister yol , ister tur , ister dağ , isterse karışımlarından oluşsun hep keyif verir insana..Ama insanlar diyor ya " aga mtb yoruyor beyaaaa" iyide abi pedal çeviriyosun ter atıyosun yoracak tabi, spor bu....En kral yol bisikletiyle yorulmayan mı var bilader ? saçma bir mantık bu....Kondusyonunu arttırmak için mtb idealdir ama kanatimce..Bilmiyorum @Kudret Kurtcebe ustam ne düşünür bu konuda?

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@mariokaldato aslında bizim tek dezavantajımız rüzgar. diğer etkenler hallolur. sürerken sadece rüzgara karşı koymak için enerjimiz fazladan harcanıyo.
belli bi süratin üstünde rüzgar duvarı oluşmaya başlıyo. yatık süremediğimiz için belli bi hızın üstünde de çıkamıyoruz. ama olsun emin adımlarla gitmek iyidir :D

• Beğen
@mustafa ç görebiliyorum. içinde bir mtb aşkı dolaşıyor. içinde bir mtb canavarı yatıyor. o nu serbest bırakmalısın. evet sende bir mtb almalısın. özgürlüğünü yol bisikleti ile kısıtlıyorsun.
aç kilitlerini. kuramayı serbest bırak :D

özgürlük verimini yol bisikletiyle tam sağlayamassın orman yollarında. sen bana inan :D
yol bisikletini satıp dağ bisikleti alırsan gerçek kutuluşa erenlerden olursun :D
mutluluğun dibini bulursun. :D :D

• Beğen
@chnkrmz
sende haklısın bro :D

@mustafa ç
dostum başlangıc olarak bi salkano ng 650 alabilirsin :D sahibinden sitesi yığınla dolu onlardan, sanırsın belediye beleş dağıtmış :D

@chnkrmz yol bisikletini sattım zaten ama yine yol bisikleti siparişi verdim. şaka bir yana bisikletle yapmak istediğim şey tırmanmak. yol bisikletinde hızlanmak ve hızı korumak, ayrıca tırmanmak istediğim yere çabucak gelmek daha kolay. işte bu yüzdendir ki yol bisikleti kullanıyorum.

@mariokaldato

218 km 'lik kartepe etabında kadro mtb İdi,26 jant ile kartepeye istanbuldan gittim ,bir çok 200 km yaptım ,mtb kadro ile ama yorgunluk veriyor idi,44 dişi kondüsyonum aşmış idi,yokuş aşağı 50 dişte basıyorum artık ama bi gün oda yetmeyebilir,bu çalışmalar boşa gitmedi tabi gıant yola geçince 7 sene mtb ile çalışmanın karşılığını yolda aldım,gerçi yeni bir mtb olabilir haftanın 2 günü dağda idman yapmak için ve yollada 200 km 'yi bi günde almaya devam edeceğiz tabi,mtb ve yol kardeştir,performans açısından

@Kudret Kurtcebe
Saygılarımı sevgilerimi sunuyorum Kudret abicim

Geri