Scudo Sports

MTB'de hangi lastiği kullanmalıyım?

Tepki
1
Bisiklet
Sedona
mtb kullanıcısıyım mtb bırakmak istemiyorum genelde turlarımız düz yol dag bayır vb bölgelere cok seyrek gideriz anlıcagınız %60 düz yol sizden ricam hangi mtb lastigini kullanmalıyım hem dag olsn hem düz yol tavsiyeleriniz için şimdiden cok teşekkürler. :)

Scudo
@h.besiroglu

Cyclocross lastiklere bakin. Yuksek basincta (55-65 psi ancak lastigin max. limitine dikkat edin markaya gore degisebilir) sirti bombeli ve duz cizgi gibidir, hafif hava kacirdiginizda 45-50 psi civari ancak yine min. degerine bakin lastigin) arazide uyumludur. Elbette diş ve hamur yapilarina gore kuru hava, camur, islak zemin bi suru degisken ve uygun model var. Her kosula super performans tek bir lastik yok kisacasi ;)

hocam ben de marathon modial 26x2.00 var gayet memnunum. bütçen uygunsa araştır derim.

Bende aynı şekilde hem yol hem arazi şimdi chaoyang victory 26" aldım çok memnunum 1.90 olması lazım hemde patlamalara karşı zırhlı bu siteden bakabilirsiniz (link)

@h.besiroglu
Bontrager LT3
Süper bence:harika: :cool:

merhaba,maxxıs croosmark veya larsen tt bak ikiside amaca uygun,kaliteli lastikler ,,,iyi günler dilerim

27.5 kullanıyorsan benim gibi, hiç düşünme LT3 al değilse continental Race King ;)

27.5 kullanıyorum da lastik bulunamıyor malesef :)

Continental Race King su da yüksek verim vermez, aksine ıslak demir metal (logar kapakları gibi, su kanalları gibi) alanlarda çok şiddetli kayar, sıkıntıya girersiniz. Michelin Wild Racer modeli, Schwalbe Smart Sam, Hutchinson Cobra, Hutchinson Piranha gibi lastikler işinizi fazlasıyla görür. Sadece Kuru zeminde kullanmak isterseniz, Michelin Reinforced Dry 2 Mouth kullanabilirsiniz.

Maxxis Crossmark +1
Hem arazide hem de düz yolda gayet hizli bir lastik. Fakat camurda üzebilir.

Bence hem düz yol hem arazide tek lastik kullanmak istiyorsanız fiyat/performans olarak (link) bu lastik bence asfalta değen kısmı dişsiz ve kenar yapıları dişli olduğu için hem yol hem arazi için ideal diye düşünüyorum

Geri