@XeqoR
1. Kimse konuda seviyeden bahsetmemiş, demek ki sizin bu konuda bir takıntınız var ki dile getirmişsiniz. Hiç kimsenin seviyesini ölçmek, karşılaştırmak ve yargılamak size düşmedi! Diğer yandan eğer böyle bir seviye karşılaştırmasına girecek olursak ilk bakacağımız şey dilinizi nasıl kullandığınız ve sözcükleri nasıl seçtiğiniz olur ki forumda zaten ilk görünen budur, burada da oldukça dezavantajlısınız.
2. MSN bizi ilgilendirmez, ancak forum ortamı önemlidir. Çünkü söz uçar, yazı kalır, yazdığınız herşeyi forum üyeleri okur ve diğer yandan burada, bizim temsil ettiğimiz bu forumda bir arşiv oluşur. Forumun geneline bir etki yapar sizin yazdıklarınız. Diğer yandan insanlar sizi burada yazdıklarınızla değerlendirir, ona göre hakkınızda karar verir.
3. Amelelere gerçekten ayıp olmuş. Kimin ne kadar iş yaptğını bilemezsiniz. Karşınızdaki insan bir firmanın genel müdürü olabilir, bir üniversitede öğretim üyesi ve hatta doçent olabilir, hatta ve hatta edebiyatçı, tanınmış bir yazar ve şimdi aklıma gelmeyen ve sizin de hayal edemeyeceğiniz seviyede entellektüel, üretken ve çalışkan olabilir. Bunları atıyorum sanmayın, gerçekten böyle üyelerimiz var ki söylüyorum.
4. Henüz 1 hafta önce üye olduğunuz bu forumda kimin ucuz delikanlılık peşinde, kimin kıllık yapmak peşinde olduğuna bu kadar da hızlı karar vermeyin derim, çabuk yanılırsınız. Sonra da özür dilemek zorunda kalırsınız. Hoş bu pek de sizin ulaşabileceğiniz bir erdem gibi görünmedi bana ama ben yine de hatırlatmayı kendime görev bilirim.
Bu bir uyarı mıdır? Hayır sadece bir hatırlatmadır!
Şimdi sizin deyiminizle;
Hadi eyv...