Scudo Sports

MTB yol lastiği

secret

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Mosso
Merhaba Arkadaslar,

26x1.75 veya 26x2.0 yol lastigi ariyorum. Uygun olmasi ve patlamaya karsi dayanikli olmasi gerekiyor. Butce kisiti koymuyorum, 2. El temiz lastikte olur sifir da. Fotograflariyla birlikte yardimci olursaniz sevinirim. Ogrenci oldugumu belirterek yardimci olmanizi rica ediyorum.

Saygilar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Arayis devam etmektedir.

26x2.0 schwalbe marathon greenguard lastik var. iyi durumdadır. yaklaşık 500km yol yapılmıştır. yırtık yama vs yoktur. düşünürseniz fotoğraflarını çeker yollarım.

Mrb, hem asfalt hemde hafıf arazi, patıkalarda giden bi lastık var elimde cst c1837 black jack 26*1,90 mtb lastiği sıfır ,kullanılmamış , ciddi alıcı isenız özel mesaj atın dönüş yaparım

@emrehan.
Fiyatlari ve temsili de olsa fotograflariyla birlikte iletisime gecerseniz sevinirim.
@ender yüksel

çifti 70 tl , iç lastıklerle 90 tl geogle da cst c1837 black jack yazınca resim çıkıyor

@ender yüksel
Yol lastigi ariyorum hocam dissiz, o yuzden tesekkur ederim ilginiz icin.

26• 1.50 Schwalbe Marathon lastikler var elimde. Daha 2 ay oldu alalı gayet temiz durumdalar. İlgilenirseniz konuşalım hocam.

@secret
(link) var elimde.
26x1,85
5mm zirhli
100km civari asfaltta kullanildi.

@Saikou

Fiyat nedir hocam ?

@tahirrcann

Teşekkür ederim ama çok ince olacaktır benim için. 1.75 ve üstü istiyorum.

@secret ciftine kargo size ait 150tl dusunuyorum. Kendim yurtdisindan 60 Euroya almistim. Schwalbe marathon plus tour ayarinda bir lastik.

Geri