Scudo Sports

mtb ye yol lastiği

Tepki
1
Bisiklet
Merida
yeni aldığım mtb me yol lastiği takmak istiyorum bütçem teki için 50 60 lira civarı şuna((link)) ne dersiniz bunu taksam olur mu veya sizin tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Scudo
Arattır forumda güzel kardeşim sadece ben, senin gibi konu açan 3-4 arkadaşa cevap vermişimdir. Diğer arkadaşlar ha keza.. Sonra yöneticiler cıvıldamaya başlar sana ;)

haklısınız da sabahtan beri araştırıyorum çok farklı görüşler var sizin yazdıklarınızıda çok okudum ama karar veremedim. en son bulabildigim lastik bu bunun hakkında fikir alayım dedim.

@Faruk Korkut

Bak bu konudaki tavsiye ettiğim lastik on nümero al gitsin ;)

belli on numero da bu siteden alabilir miyim ki türkiyedeki fiyatı epey yüksek ?

pardon diger konuya yazmıssınız çok teşekkurler yardımınız için

@Faruk Korkut

Yukardaki linkte gördüğüm lastik kötü değil fakat, sana söylediğim süper.. 28 jant için olanını alacağım ben de aynı siteden nasipse.

bende çok begendim almak için çalışmalara başladım tekrar teşekkürler.

@Faruk Korkut

Tamam şimdiden hayırlı olsun.. Al bu da youtube'daki videoları bir fikir verir..

Bence almışken benim kullandığım 26x2.00 olanı al maxxis overdrive excell reflektör bantlı kalın olduğu için mazgal sorunu da yaşamazsın..

Bide unutmuşum çifti 130 tl gibi uygun bir fiyat TR de.

(link)

(link)
Ben geçen hafta şu lastikleri alıp taktım. Henüz yola çıkmadım ama iyi bi tercih yaptığımı düşünüyorum. Fiyatı da markasına göre iyi bi fiyat sanırım.

yurtdışından almak çok daha avantajlı oluyor fiyat olarak ama ben evanscycles ten bir türlü sipariş edemedim sürekli zip kodu hatası veriyor.

@Faruk Korkut

Zip kodu (link) olarak biliyorum bir sorgula istersen bulunduğun semti.

@Çetin ŞAHİNÖZ
hocam reflektör şeriti istersek sökebilir miyiz yani öyle bir imkanımız var mı ?

Dostum;
En azından bu modelde şerit aslında bir boya, o yüzden sökülmez.
Ama sanırım siyah gazlı kalemle çok rahat kapatabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Emre Sertkaya
@Çetin ŞAHİNÖZ

linkini verdiğiniz maxxisten memnunmusunuz.sağlamlık, akıcılık? 2.0 diyor, yol için almışken 1.75 falan alsak olmazmı? yoksa 2.0 da akıyormu?

Dostum;
Benim eski dişli dağ lastiklerine göre (CST Cheyenne 26x2.1) acayip akıcı sanki pedal çevirmeden gidiyorum asfaltta.
Birde MTB kadroya ince yol lastiği takınca 4x4 arazi aracına geniş taban yol lastiği takmış gibi duruyor
Biraz bu yüzden biraz da mazgallarda sorun yaşamamak için bulsam 2.10 bile takacaktım ama fiyat/performans MAXXIS de karar kıldım 26x2.0 olarak

1.75 de daha da iyi akıcılık olacağına inanıyorum ben.
Ama görüntü ve yoldaki mazgallara düşme konusunu da düşün derim.

bende kullanıyorum mtb de yol lastiği maxxis detenator 26x1.50 aldım asla pişman olmadım öneririm.

@Çetin ŞAHİNÖZ

bende katılıyorum, ince lastik çok kötü görünüyor.2.0 benim için daha iyi.görüntü açısından.performansta sorun yok diyorsan alıcam bu tekerleği? bendede scwalbe black jack var.2.0 yada 2.10 olması lazım.yolda çok zorluyor asfatta.2.0 olması önemli değil performansı arttıracaksa hemen alıcam

Geri