Scudo Sports

mtb yarışları hakkında

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
koca bir sene bitmek üzere ve bir çok yarış oldu mtb olarak benim merak ettiğim en hoşunuza giden ve en çok zevk alarak yarışdıgınız parkur hangisi idi

Scudo
1. Alanya
2. Kapadokya (tabii ilk yarış ;) )
3. Muhtemelen izmir, ben yarışmadım ama hemen herkes çok memnundu

1. İzmir
2. Göreme
3. Alanya
4. Yalova
5. Ürgüp
6.Adana

Yalova'da lastik patlatıp DNF olduğum halde parkurdan çok keyif aldım.
Ürgüp'te düşüp dizimi kırdığım halde yarışı tamamladım :D
Ankara'da derece yaptığım halde keyifsiz bir parkurdu. :cool:

nuri abi çok güzel bir konu açmışsın 1.sırda tabiki kapadokya var ama 2. alanyaya çok zorlu ve güzeldi bakmakla yetinmiş olsakta
büyükada'da benim profesyonel ilk yarışım oldugu için önemli bir yeri var tabiki

bense izleyici olarak en büyük keyif aldıgım yarış kemer yarışı idi izlediğim ve yarışdıgım yarışlar arasında en zoru kemerdi bana göre bilmiyorum katılırmısınız bana.
en keyif alarak yarışdıgım ise göreme yarışı

bu kadarmı başka mtb yarısına katılan kimse yokmu yoksa

Sanırım dostlarımız Bu sene Adana ile açılacak olan yarışlara hazırlanıyorlar.Vizeleride unutmamak gerekir.
Benim için malum Kapadokya tartışmasız mükemmel.Biz iİsmail kadar şanslı olamadığımız için başka parkurda göremedik.Umarım bu sane Şeytanın bacağını kırırız.

'''Bizim düşlerimiz var çünkü hatyatı seviyoruz.'''

Kesinlikle Alanya derim.O parkur bence Türkiyenin en güzel ve zevkli parkuru.Ekim ayını iple çekiyorum.

yarışlara katılmasam da parkurları az çok biliyorum, benim de favorim alanya'dır.

bu arada bu sezon yarışlara katılmayı planlayan biri olarak :) bir soru sorayım yarış tecrübeli arkadaşalara;
c.tesi günü olan teknik toplantılara katılmak mecburimi ve kayıtlar pazar günü de yapılabiliyor mu? yani pazar sabahı yarışın yapılacağı şehirde olsak yarışabilir miyiz?
teşekkürler şimdiden :D

kayıtlar cumartesi ğün yapılıyor pazar öyle bir sansın yok.katılmak mecburu degil ama katılmak iyidir bilği almak için.

Teknik toplantı oldukça önemli olabiliyor, katılım genelde mecburi değil, Pazar günü ise kayıt mümkündeğil, ctsi kayıtlar kayıtlar kapanmadan yapmak gerekiyor, kendiniz gidemiyorsanız ctsiden giden bir arkadaşa da lisansınızı vererek yaptırabilirsiniz...

Bu arada cumartesi teknik toplantıya katılmayıp, parkurda antrenman yapmadığı ve parkuru tanımadığı için direk yarışa girip çok kötü kaza yapan arkadaşlar oluyor bu yüzden mümkün mertebe teknik toplantılara katılmalı ve bir gün öncesinden parkurda antrenman yapıp, yarış stratejisini belirlemekte büyük fayda var...

@Hakan Yazman

çok teşekkürler bilgiler için...
teknik toplantı ve antremanlara katılmayı düşünüyorum ama mutlaka izin alamayacağım cumartesi günleri olacaktır.bu sebeple sormuştum.ama lisansını vereceğim arkadaşım benim adıma kayıt yaptırabilecekse bu süper bir haber...

Geri