Scudo Sports

MTB tur organizasyon yapmak isteyen ? İstanbul - belgrad ya da aydos

MTE

Aktif Üye
Tepki
133
Bisiklet
Focus
Arkadaşlar,

MTB ci arkadaşlar var mıdır forumda belgrad a giden aydos a giden haftasonları ? MTB turu hiç göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Scudo
aydos için güzel bir rotamız var... sultanbeyli de oturuyoruz. yakın iseniz bir ara ayarlayabiliriz10408558_10204804326382088_9130593513553596528_n.jpg DSC_0115.JPG DSC_0124.JPG DSC_0126.JPG

Bizim Gittiğimiz Güzargah böyle idi fakat çıkışta bazı yerlerde elde çıktık ilk çıkışımızdıAYDOS PARKURU.png

her şeye rağmen kırmızı çizgi en son noktadan sonra sağdan aşşağı iniş süperdi kesinlikle deydi

Oooo cok guzel gelebilirim... whats up grubunuz fln var mıdır ?

cadde tarafındayım ama araç var heryere götürüyorum pisikleti

facebookta ekleyin tur olduğu zaman haber verebilirim

Arkadaslar yol turuna da mtb turuna da varım. Bir facebook kadar yakınım. :) istanbulda beykoz tarafindayim. Hafta sonları super musaitim :)
(link)

merhaba @MTE havaların düzelmesi ile birlikte belgırat ormanlarında antrenman turlarına başlayacağım. tur hacıosman metroda başlayıp tüm belgırat ı dolaşıp en son ormandan çıkıp yenikapı metro istasyonuna kadar gidiyor. yalnız ben hafta sonu değil de hafta içi bu güzergahı takip edeceğim. uygun olan arkadaşlara eşlik ederim.
rota linki (link)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Yeni bir MTB sahibiyim ve bu iştede yeniyim, kondisyonum kötü olabilir ama hertürlü aktiviteye tura açığım yeterki birgün önceden saat ve yer bildirin aracımla gelebilirim.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
yararlı bi konu olabiir. çünki genelde turlar hep ama hep sucuk ekmek yada sadece yol turları oluyo oda sıkıcı oluyo haliyle. böyle yarışa hazırlık mtb turları düzenlense hiçte fena olmaz :)

var mı bi tur yakın zamanda katılmak için?

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB ve MTE
Evet var mi. Amortisörüm yok ama olsun ben varım :)
Var mı başka

Merhaba,
Arazi turlarına bende katılmak isterim burada mı organize ediyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
polenezköy olurmu?hafta sonu gitmeyi planlıyorum havaya bağlı olarak

Kusura bakmayın geç gördüm bir sonraki turlara haberleşelim

polenezköy turları için takip edebilirsiniz

(link)

Geri