Scudo Sports

MTB Topluyorum!

Artık birleştirmeye başlamalısınız bence :) Vites ve fren aksamı çok güzel...gerçekten kalite bi bisiklet ortaya çıkcak hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Scudo
Evet kullanılıyor.Takip ettiğim kadarıyla son 2-3 yıldır iyice artmakta.26 Mtb lerde lastik genelde 54-559 / 57-559 iken,
29 ER MTB lerde ise 57-622 yada en çok 60-622 kullanılıyor.(2.00 - 2.10 -2.25- 2.30 -2.35... ebat size kalmış)

Teşekkür ederim.Sabır tabiki başrolde fakat birde bütçe yanı varki işin sabrın sınırlarını zorlayan anlatamam.Muhteşem çok olmuş estağfurullah diyerek güzel bir makine olacak diyorum.

Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: mustafa apçin
Haftaya nasipse maşanın ve aynakolun borcu bitiyor.Jantlarda hafta içi örülecek.Geriye sadece lastikler ve kask kalıyor :)
Sabrın sonu selamet derler Allah utandırmaz inşallah.

Maşanın borcu bitti:) jantlar örüldü :D
Kaldı geriye aynakolun borcu , lastikler ve kask!

Çok yakında sizlerle...

Toplamaya ilk başladığımdaki parçalardan ve devam edenlerden model ve marka değişiklikleri yaptıklarım oldu.Malum bütçeye göre:D

Ön ve arka vitesler RD M971 oldu.
Jant telleri ve başları İnox oldu.
Sele vulture max oldu.

Lastikler alındı Bontrager Jones XR.

Geriye kaldı aynakolun borcu ve kask.Nasipse Mart'ın 11 i toplanacak.

Çok yakında sizlerle...:in:

Selamlar!
Yaklaşık 5.5 aylık sabrın ve emeklerin karşılığı olan bisikletim toplandı.Takılmayan bir kaç parçayla birlikte (km saatı - matara kafesi - stop lambası- vites dış kablo) tamamen bitmiş olacak.Şimdilik 1-2 resim ile heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.Ayrıntılı resimler ile yeniden karşınızda olacağım.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Saygılar...

http://i1087.photobucket.com/albums/j474/crackbaba1/DSCN1631.jpg

http://i1087.photobucket.com/albums/j474/crackbaba1/DSCN1634.jpg

Çok yakışıklı bir bisiklet çıkmış ortaya. SLX aynakol bağırıyor ben buradayım diye. Düz gidon seçerek de çok doğru karar vermişsiniz..

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Düşüncenizdir saygı duyarım.İleride belki farklı bir kadro ile yeniden toplanabilir.
Teşekkürler.

Geri