Scudo Sports

MTB SAFARİ. (Gerçek bir doğa öyküsü)

hocam,
ellerinize sağlık çok güzel bi gezi yapmışsınız,
herkesi canı gönülden kutlarım ellerinize ayaklarınıza sağlık.
ayrıca resimler içinde tekrar tşkler

Scudo
@AHMTB

Hocam bu hafta düz yol var.
Bir hafta dağ bir hafta yol.. Unutmayalım lütfen.. :cool: :ci: :Skull-175 ;) :cool: :rolleyes: :) :cool: :cool:

@Mesut Girgiç

Vallaaa... hiç farketmez abi..
Düz yol değil; Düz Duvar desen.... dırmanırım şu an.
Şaka bi yana.... Cumartesi günü benim o patikaları keşfetmem lazım... Uykuyu durağı yitirdim iyice.... Rüyalarıma girer oldu "Körolmayasıca Yaylası"..
Gaç ben cumartesiyi bekleyemem alleylem(Allah-u Alem (Allah bilir ama... demek). Hafta içi mesaiden sonra bi ce'eee deyip gelirim o patikalara en azından. Ama inşaallah Cumartesi günü garanti....
Garanti diyoruuum.... Başka bir arzunuz?....diyoruuum...
Haaaa... bir de aklıma takıldı Mesut abi...
Neden bir hafta dağ, bir hafta yol? Bi hafta dağ bi hafta yol.......
Şiş kebap mı bu? Bi et, bi biber, bi domates; Bi et, bi biber, bi domates; Bi et, bi biber, bi domates..... Bence bu sistem kilo yapar. Sen ne dersin ???

@AHMTB

Hocam
Konyadan çıksak yola
Obruk Bozdağlarda versek mola.

Oradan dönsek sağa
Vursak bisikletleri patikalara
Karapınarı alsak karşımıza.
Varınca versek mola.

Meke gölünde bir tur atsak
Sonra tekrar sağa dönsek
Gelsek akşama tekrar Konyaya
Hanımlardan da sopayı yesek..

Nasıl olur dersin
300 km tutar mı dersin.. ???
İnsan bu düz yolun
yemesin de yanında yatsın...

Allah ... diyorumm.. ve başka da birşey demiyorum... Ben yattım gaari.

Mesut abicim ya herşeyinle süpersin!
kafiyeli uyaklı yorumların bi harika!! ;)

slm mesut abi ironman ekibi geziniz pardon safariniz çok çok harika olmus ;) hersey naturel dogal biran kendimi Afrikada serrengetide masaaimarada zannettim :D :D :D :D oraların havasını soludum.:eek: safaride herkes var ben kendimi goremedim:boese157: benim fotomu neden cekmedin :cool: :cool: :( :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: on&offroad
merhabalar forma yeni uye oldum gonyalıyım sizinle tanısmak isterim velesbite binmayi severim bilhassa meramda etliekmek veya kebab yedikten sonra velesbit carsıya akıyo ya işte ona bitiyom
safariniz guzel olmus olmasına bunlar foto montazmı yıllardan beri velesbite binerim boyle yerler boyle hayvanat boyle nebatat gormedim bunlar gonyadanmı eger gonyada ise ben bosuna yasamısım ende sizin ekibe gatılabilirmiyim yanlız pesin soyleyim eccuk şişmanım

abi geziniz süper olmuş ayaklarınıza sağlık, ama böyle güzel bir geziyi bi o kadar güzel bi şekilde bize aktarmadaki hünerin de ayrı bi güzel:)
Ama yapma bu kadar canımız çekiyor İstanbul'larda..

abi dağları delmişsiniz gönülden kutluyorum sizi gerçek bi safari :):) harika doğrusu...

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
@maxicef

Sevgili Bisiklet Dostu Furkan; Daha delinecek o kadar çok dağ var ki önümüzde....
Bu gidişle adımız FERHAT'a çıkacak.... Çünkü dağların ardında o kadar ŞİRİN yerler var ki.... Kendimizi zaptedemiyoruz.... O Dürtülmeyesice Pedal dürtümüze hükmedemiyoruz... Hükmetmek de istemiyoruz zaten.
Velesbitlerimizi saldık bayıra... Mevlam bizleri kayıra...:p

Mesut hocam tahmin ettiğim gibi oldu..:)

konumuz pazar günkü telefon görüşmesi..:D :rolleyes:

Öğlen suları yeni kalkmışım daha afyonum patlamamış cep telefonu çalar ve telefonun ucunda reis..:D

önder- evet reis,hayır olsun..!

reis- önderim nasılsın,iyimisin..

önder- iyi abi ne olsun yeni kalktım..:)

reis- önder bir ricam olucak

önder- hayır ola abi,buyur..

reis- önder,mesut abinin cep telefonu varmı yada ulaşabileceğim numarası..!!

önder- abi bende numarası yok,bir soruşturma yapayım dönerim sana ama buluruz..(kafa şarz etmedi daha,pazar bugün önder:D;) )

reis - tamam önder beklemedeyim,şu an konya dayım bir çayını içeriz mesut hocamın.

önder- tamam üstad görüşüz..

-O ara serkan aklıma geldi aradım yokmuş telefon nosu v.s..oda aradı bir kaç kişiyi herhalde bulamadı bana dönüş olmadı... reisle görüştüm, abi malesef bulunamıyor mesut hocam..:D

-serkan( abi, mesut abi telefon kullanmıyor alerjisi var v.s:D:D;) )

Velhasıl kelam,
reis bugün pazar mesut abimler vurmuştur kendilerini dağlara taşlara dedim:D reis'de doğru söylüyorsun v.s kapattık telefonu..

-şimdi hocam, sana ulaşabileceğimiz bir telefon v.s varsa özelden görüşelim yoksa ben seni bulurum Mesut hocam..:D;)

Mesut abim bomba gezi çıkarmışınız tebrik ederim,konya ya selamlar.Öptüm gözlerinizden.

......."Hatta ve hatta o şirin domuz yavrularının peşinde kahkahalarla gülmekten altımıza ettiğimiz (ki bunu ben bizzat yaşadım) dakikalar bile bize mola gibi geldi...." .... bu cümlemin, aslında, içinde geçen "Mesut Abim" kelimesi; mutasyona uğratılmış ve "ben" olarak değiştirilmiştir. O "ben" de otomatikman ... ben oluyorum tabii.. Ama gerçekte öyle değil...... (Gerçekler ZAMAN'la; Kulluk da bunun tersi ile anlaşılır). Bilgilerinize......
Dedeyi Şahit olarak gösterebilirim.

kalanı daha macera doluymuş,bu arada yaban domuzları hindinin yanında yediğimiz yeşilliklerin kokusunu almış olmalılar ama kalan yeşil soğanların iyiki farkına varmamışlar.
mesut abi bu arada yabani arkadaşın ilk göründüğü fotodan sonrakiler açılmamış biliginize.
sevgiler...

@mkoğlu

Murat cım. Fotolar konusunda senden başka sıkıntı bildiren olmadı şimdiye kadar ama.. yine de bilemiyorum... :(

Bilgisayarının F5 tuşuna basmayı denesen... Belki senin pc nin nete bağlanma hızından kaynaklanıyordur .. Senin pc bize yetişemiyor sanırsam... :)

@AHMTB

Hocam taktın valla sen de o espriye ha.. Sen başka espriler de bulursun yaa... geç artık ordan... töbe töbe...

Valla editle editle nereye kadar.. banlayıvır kökten diyo içimdeki damar.. ama hocamsın.. foto modelimsin.. baş rol oyuncususun.. yakışıklı olduğun kadar kaprislisin de... :p :cool: :)

Akıllısın, uslusun.. geç artık hocam o faslı gayrı.. Şimdiden sağolasın.. :)

@Mesut Girgiç

Sen ekmeği suya mı banlıyacan, ne yapacan bilmem ama... Ben 7 saat sonra Manastır yaylasında bıraktığımız yollara giriş yapacağım inşaallah.... Bir dahaki sefere sizi gözü kapalı ve tereyağından kıl çeker gibi yaylalara ulaştıracağım inşaallah. Dua edin de; Sabahın köründe tereyağından çektiğim kıllar, DOMUZ kılı olmasın. Bir de o kılları çekerken yokuş çıkıyor olmayayım. Yoksa, yandığımın resmi olur gaaari....:eek:

Süpersiniz ya! Imrendim walla. Dedeye de extra alkis, genclere tas cikarmis :)
Sizinle geziye cikmak nasil eglencelidir, düsünemiyorum...

Geri