Scudo Sports

Mtb önerisi

Cevaplara gerek kalmadı hallettim ben :D Yine de teşekkürler

Scudo
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bu yüzden yeni konu açamıyorum. Size sormak istediğim bir kaç sorum var. Öncelikle bir bisiklet almaya karar verdim ve aklımdaki bisiklet Salcano Astro 27.5hd. Sizce iyi bir secim mi? İkinci sorum ise, profesyonel olarak paten yapıyorum bu yüzden bacak kaslarım biraz gelişmiş ve yol yapmaya alışkınım. Sizce bisiklet ile 30km yollar yapmak için ne kadar süre çalışmalıyım ? Bu arada 1100 tl gibi rakamlara onereceginiz mtb bisiklet varsa söylerseniz mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

@BugraKargi şehirler arası yol yapacaksanız mtb almayın çok yorar ama derseniz ki ben burada yayla bayır dolaşacağım biraz da yol yapacağım o zaman mtb alabilirsiniz

@Berkec. Bu konuları biraz araştırdım. Bana uygun olan tarz mtb. Köye, yaylaya gitmeyi aşırı seven bir insanım. Oralarda bisikletle gezince tam olur.

@BugraKargi o zaman doğru yoldasınız Astro kullanıcılarının olduğu bir konu mutlaka vardır o konuyu bulun ve bir de kullanıcılarını dinleyin

selam forma yeni üye oldum bisiklet merakı beni sarınca biraz araştırma yaptım sizden bana yardımcı olmanızı umuyorum. Salcano ng350 29 fiyatı uygun geldi birde sedona 920 veya 940 bu bisikletleri sedona ile kıyaslarmısınız.

Geri