Scudo Sports

MTB önerisi (700-800 TL aralığı)

norkun

Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar, bisiklet markaları ve donanımları hakkında detaylı bilgim olmadığından sizlerin yorum ve önerilerinizi almak istedim. Öncelikle bu fiyat için ikinci el tercih ederek daha iyi bir model almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Ve genel itibariyle okuduklarıma göre Sedona'yı Salcano ve Kron'a tercih etmem gerektiği izlenimi edindim aynı fiyat aralığı için. Ve araştırmalrım sonucu bu fiyat aralığı için bazı modeller buldum. Sizce bunlardan hangisi tercih etmeliyim yada önereceğiniz başka sıfır/ikinci el öneriniz var mıdır? Şimdiden düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Bianchi TDL 1300 - 800 TL
Sedona 711 - 650 TL
Kron XC 1000 - 680 TL
Sedona 741 - 800 TL
Mosso XC 980 DEORE -
Sedona 721 (2013) - 750 TL
Whistle Miwok 1160 D - 800 TL
Kron XC serisi (250 - 500 - 750) - 500-600 TL
Salcano NG 650 HD - 600 TL
Fiyatlar pazarlıksız fiyatlar ve kimileri için ekstra kargo'da ödeyebilirim. Ve kimilerinde ekipmanda dahil, kask, çamurluk, eldiven, lastik, lamba vs Bunların arasında melzeme kalitesi olarak seçmem gereken model hangisidir sizce?

Scudo
Sadece donanımının iyi olması yetmiyor ömürlerinede dikkat etmek lazım ikinci elde . Disk fren mecburi değilse hepsiburada.com da indirim vardı.
27 vites acera , xcm maşa (link)
Hidrolik disk olsun derseniz yukardakilerden 2013 model sedona 721 derim iyi durumdaysa tabi.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@Emre GÜLEN
ben önerecektim onu ya :(
:D

hidrolik disk şartsa da: (link)
ama 270sv daha iyidir, hidrolik disk o kadar gerekli değil(şahsi fikrimdir)

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
Anlıyorum, tabi bakımlı olması, ekipmanların yıpranmamış ta olması lazım. Satan kişilerden detaylı bilgi almak gerekir elbet, peki tüm modellerin bakımlı olduklarını varsaysak yada sırf model bazında kıyaslarsak hangi marka modeli tavsiye edersiniz? Bide bunların dışında 2013 model sedona 741 var 850 TL, sizce 2013 sedona ile aradaki 100 TL farka değer midir? Bu arada fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. :)

@kadir_ş

Bende başlık derim :)

Mosso xc 980 ,Kron xc 1000,Sedona 741.

Geri