Scudo Sports

MTB olarak ümit bisiklet düşünüyorum Nasil?

@CandanC
Peki ozaman siz hos karsilamiyorsunuz die sizin dediklerinizi yapalim ne güzel. Eger bole bi durum olsa site yeni üyeligi kapatirdi senin konusmana gerek kalmazdi.

Scudo
@ridvan solmaz
Ridvan gerilim şu an için çok gereksiz. Candan arkadasımızın kötü bir niyeti olmadıgı apaçık... sadece algılamalarda farklılık var.. lütfen sakin olunuz ve iyimser bakarak tebessüm ediniz [emoji4]

bence alma ilerde hidrolik Disk fren alırsan bisiklet fiyatına gelir fiyatı birazdaha biriktirip alüminyum kadrolu HD frenli bisiklet alabilirsin hatta asfaltta sürmek için mtb alma işkence tur bisikleti al tavsiyem bu

@ridvan solmaz

bence de gereksiz bi gerginlik olmuş... sonuçta her mesajı hoş karşılamak zorunda diilim, nitekim siz de benim mesajımı hoş karşılamamışsınız...
ve tıpkı sizin gibi, ben de düşüncelerimi söylemekte özgürüm... beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, yorum yapmak isteyen yapar... normal forum şartları işte.

Ümit kullanıcısıydım ve hiç memnun kalmadım. Kesinlikle tavsiye etmem. rahatsız Koltukları,yamuk dönen jantları,Bozulan vites ayarı,sekmeyen amörtisörü tam bir felaketti. Bisiklete hidrolik disk fren taktıracağına o parayla kendine Bianchi,carraro,salcano falan alırsın. Ümite göte bin kat daha iyi emin olun :)

Ümit bana göre çocuk bisikleti üreticisi para vermeye değmez.

@ALP KARAKAYA2000

Tesekkur ederim hocam. Bende vazgectim artik bu kadsr duyumlardan sonra. Ustelik ayni kadro ng450 de buldum. Bakalim hayirlisi

@ridvan solmaz

Salcanolar iyidir sehir bisikletleri özellikle ng serisi değil de

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Şehir türlerine özellikle..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@ridvan solmaz Çok samimi olmadığınız bir şahsa sen diye hitap etmek pek hoş bir davranış değil kanımca.

Geri