Scudo Sports

MTB lastik tavsiye

sami.k42

Aktif Üye
Tepki
251
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar öncelikle s.a
Bisikletimin üzerinde Scwalbe rapid rob 26*2.25 var bunları asfaltta çok zorladığı için cst traveller 1.50 ile değiştirmek istiyorum.Sizce 1.50 uygun mudur yoksa 1.75 mi almalıyım,çok fazla farklılık olur mu?
Çok teşekkür ederim.İyi pedallamalar.Cevaplarınızı bekliyorum.

Scudo
Bendede aynı lastik mevcut.Şehir lastiğine geçtikten sonra gerçekten hissedilir derecede fark oluyor.Ancak sürüş stilinide biraş yumuşatmak gerekiyor.Heleki ilk 1-2 hafta dikkatli olmak lazım.

Lastik olarak anladığım kadarıyla işimi görsün mantığıyla yaklaşıyorsunuz ancak biraz daha kaliteli bir lastik almanızda yarar var şayet uzun vadede kullanmak istiyorsanız.

Tavsiye olarak 1.50yi mi 1.75 mi önerirsiniz?

1.50 yada 1.75 dişsiz fazla fark etmeyecektir.1.50 alın yol durumunua göre değişirsiniz dişli lastikle

Ben de kalın lastikler (Continental raceking 2.2) den bıktım. Yarın decathlondan (link) alacağım. Forumda uzun süre araştırdım. Bu lastik hakkında olumsuz görüş belirten kişi neredeyse yok.

2.25'den 1.50'ye geçişte zorluk yaşanıyor genelde. 1.75 bence ideal bu geçişler için. Yaklaşık 6 aydır Maxxis Overdrive MaxxProtect/Kevlar Inside lastiklerini kullanıyorum ve en ufak sorun çıkartmadı henüz. Önceki 2.2 lastiklerim de çıakrtmamıştı fakat yoruyordu. Kısacası Maxxis'in patlak korumalı lastiklerini öneririm...

Geri