Scudo Sports

MTB Kadrom Çatladı - Merida Matts HFS 3000

zevk meselesi tabi ,aslında aluminyum kadroda bende kaba kadrolardan hoşlanıyorum ama sizin beyaz da fazla kaba imiş :) ,birde bu kadar kaba görünüm altında ağırlıktan feragat etmek için et kalınlığımı az geldiki çatladı acaba diye aklımdan geçmedi değil ,semihinde söylediği gibi farklı markalar üzerinden belki azda olsa para ekleyerek beğendiğiniz bir kadro yokmu

Scudo
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu tarz şeyler yüzünden bisikletten soğur oldum, daha önce de yaşamıştım ve uzun süre bisikletsiz kalmıştım hem de yaz sezonunda...
Şu an ne yapacağım konusunda de bir fikrim yok.
O kadroyu alsam bile elden çıkartmak eminim sıkıntı olacak bana.Çok fazla vakit de ayıramadığım için gidişatta pek ilerleme sağlamış değilim.
Umarım sonuç güzel olur...

Al o siyah kadroyu ve biraz kullan. Öncekinden daha çok seveceksin. Kalın kadrolar inceler kadar mukavemete sahip olmayabiliyor. Belki de bu yüzden hep aynı yerden kırılıyor bisikletin. Belki böyle bir kadro alınca bu sorunu bir daha yaşamayacaksın. Bazen çok inat etmemek her şeyde bir hayır var demek lazım. şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Mağduriyetinizin giderilecek olması güzel birşey,esnaflığın getirdiği zorunluluk,müşteri memnuniyeti adına,ürünün birebir değiştirilmesi esastır,sağlık olsun..

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
Merhabalar.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Konu açılalı üç ayı geçmiş ve hala beklemedeyim.
En azından sorunuma bir çözüm bulunmuş olmakta.
Dediğim gibi o kadroyu kabul etmedim ve de yeni gelecek olan kadroyu bekliyorum, o da Eylül ortasını bulacakmış yani daha bi buçuk ay var.
Verilecek olan kadro beyaz olmasa da tatmin edeceği konusunda hiç şüphe yok, şahsen çok da hoşuma gitti.İnşallah bi aksilik daha çıkmaz, koca sezonu yemiş olduk zaten.

(link)

http://www.merida.com.au/images/2014-bikes/mtb-hardtail-275/big-7-alloy/big-7-xt-edition-large.jpg

Saygılar.
Ali ERTURAN

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
Geri