Scudo Sports

Bulundu Mtb havalı maşa

Burak Özen

Forum Bağımlısı
Tepki
583
Bisiklet
Corratec
1400 gram civarı
Siyah
26"
Çok temiz/Sorunsuz
Uygun fiyatlı
Maşa aranıyor...

İyi forumlar.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir. (500-600 tl civarı)

Günceldir.

Günceldir.

Scudo
slm sana önerebileceğim burada bi maşa var git al konu derim rock shox reba 1600 gr karbon taç borusu çift havalı dual aır reuband ayarlı bak derim ben alıcaktım şuan durumum yok 500 tl dedi fiayatına 600 den düştü dün resimlerini attı baktım bi bak istersen

SerkanH isimli üye bakarsın

@Ser_5959 Teşekkürler hocam bi bakayım.Siyah di mi ?

Günceldir.

Günceldir.

beyaz var rock shox tora sl tek bacak havalı reuband ayarlı uyarsa satışta şuan 390 tl

İstersen sid team var carbon alaşımlı diye geçiyor ben alırken öyle yazıyordu çizik dahi yok sıfır ayarında tertemiz bir maşa agırlık 1450 grheryerinden fotograf atarım siyah renk azcık daha çıkarsan verebilirim özelden ulaşabılırsın veya numaram 05062164391

@Akif Bozkurt Dediklerinize göre tam istediğim gibi hocam. Ama fiyatta daha fazla cıkmam mümkün görünmüyor pek. 500 tl kadar verebilirim onun dışında sattığım maşadan da 100 tl gelirse 600 verebilirim diye planlamıştım. Whatsapp kullanmıyorsunuz sanırım.Fotoğraflarını görmek isterim.

burdaki profil fotosunun aynısı var akif bozkurt 800 tl diyorum düşünün facebooktan atabilirim fotoğraf istdıgınız maşa emin olun ve çiziksiz :)

Geri