Scudo Sports

Mtb Hardcore Yarış.

dcansin

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Focus
Merhaba sevgili pedal dostlar.
İki gün sonra Hardcore Mtb yarışım var. Sponsorum olduğu için ekipmanda sorunum olmayacak. İnternette okuduğum ve izlediğim videolar dışında ekstradan'BU BENİM TAKTİĞİM, YARIŞLARDA BUNU KULLANIYORUM' Dediğiniz özel taktikler var mı?
Parkur bayanlar için 3 aşamadan oluşacak.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Fotoğraf, en kolay kısımdan alınmış ve bir arkadaşımız uçar iken çekilmiştir.

Dosyalar

• 12141703_10207743550569264_6595261448836376872_n.jpg
    12141703_10207743550569264_6595261448836376872_n.jpg
    127,9 KB · Okunma: 86
Scudo
inişlerde kendini arkaya ver arka freni kullan. ön freni gıdıkla sadece.

Rachel Atherton a danışmak lazım

he bide lastiklerin havasını 35 - 40 psi kadar indir.
daha yazacak bi çok şeyler var belki sen benden daha çok biliyosundur.

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
@chnkrmz teşekkür ederim. Bana daha çok sizin özel taktikelriniz gerekli efeni. Yorum için teşekkür ederim :)

özel taktiği olanlar olsa bile paylaşmayacaklardır diye tahmin ediyorum :)

3ihlas bi fatiha tamamdır bu iş:)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@dcansin özel taktik te var. mode on adrenaline :D

@ercst0rm O muhakkak efenim. Duasız yola çıkılmaz

@chnkrmz adrenalin deme, ne vakit bir arazi görsem, öleceğimden korkarım.
çöp gibi bir yol ip ince,
Arazinin altından ağaç dalları geçmekte :)

@dcansin işte o korku sana adrenalini getirir :D
akışına bırak düşmekten kokrma.
askerin ölüme koşması gibi sür. düşmekten korkarsan başaramassın.

Profesyonel olmasakta biz de çok düştük be :D

Her zaman kollarını iyi kullanmalısın. yani demek istediğim şu ki; dirseklerin aynı FOX maşalar gibi olmalı. Dirseklerini maşa gibi kullanmalı ve gidonu çok sıkmamalısın.

@isozcann çok teşekküre derim.seksapalitesi yüksek, pahada hafif, kullanımda ağır bir yorum için efenim :)

@dcansin herşeyden önce, yarışa başlamadan evvel kendinizi psikolojikman yarışa hazırlayın.

Yarıştan önce demli çay ve tatlı sakız öneriyorum. Çaydaki kafein, çarpıcı antioksidan mı bişeyler varmış kafayı aćıyormuş, sakız da çeneyi hareket ettirdiğinden kanı kafaya çekiyor bu sayede beynimize çift boğaz karbüratör etkisi yaparak yüksek beslenme sağlıyor. Sonuç olarak ağaçlar arasında süratle ilerlerken gözünüzden hiçbirşey kaćmıyor, ani hareket kabiliyetiniz artıyor. Bi blogda okumuştum bunu yıllar önce. Denedim ve doğruluğuna şahidim. Kolay gelsin. (Yarışacak kimse bayansa eğer; sakıza gerek yok onların çene zaten hep ćalısıyor) hadi kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@Orhan57 mesajını yeni gördüm, çok ama çok teşekkür ederim. Çene konusunda haklısın baya çalıştı çenem :) Zaten birincilik geldi onun dışında sorun yok. Çok teşekkürler iyi insan.

Mesaj yazma zahmetinde bulunan bütün değerli pedalcılar. Hepinize teşekkür ederim :) Bana verlen desteği karşılıksız bırakmıyoruz efenim :)

Dosyalar

• 12141507_1073370389340967_9143034270044971970_n.jpg
    12141507_1073370389340967_9143034270044971970_n.jpg
    107,3 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: Orhan57 ve chnkrmz
@dcansin vaay 1. mi oldun. helal. pastanı yeriz artık. türkiyeye gelirsen tabi :D

• Beğen
Tepkiler: dcansin
@chnkrmz Teşekkür ederim. Annemlere bahsettiğim birinci olduğumdan;
-3 derece kı.ın dona dona yarış yapmışsın aferim dediler. O yüzden aşırı derecede pışpışlanmaya hazırım :)
Türkiyede ki yarışlar hakkında bir fikrim yok ama burada para ödülü, diploma ve madalyon veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@dcansin
türkiyedeki yarışlara halk katılıyo ama yarışı türkiye şampiyonları kazanıyo para kazanma olayı aynı yani :D

Geri