Scudo Sports

MTB Formunda Yol Bisikleti

@Berke K.

Sele ile ilgili yoruma birebir katılıyorum. Hafif kırmızı detayları olan bir sele çok daha şık olur.

Gidonun yüsekliğine biraz daha el atmak lazım gibi :) Onun dışında çok başarılı görünüyor. Eminim çok keyif veriyordur size. Güle güle kullanın :alkis:

Scudo
Eyvallah. Zevk meselesi bu iş. Ben kırmızısı az oldu kadroya da 1-2 kırmışı şerit attamıydım diye düşünürken, kırmızısı çok olmuş diyenler oldu.

Bu arada gidon yüksekliğini düşürdüm. Resimler önceki halinden. Yeni halinin resmini çektiğimde gönderirim.

Elinize saglik. Kazasiz belasiz surusler dilerim.
Toplam maliyet ne kadar tuttu?
Satmayi dusunur musunuz ?
Evetse kaca satarsiniz?

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Sizden öğrenmek istediğim bir şey var, ben de yol bisikletimi sattım ve iyi bir mtb almak istiyorum. Üzerine slick lastik takacağım ve %80 şehirde kullanacağım. 29 inch mi olmalı yoksa 26 mı?

Merhaba;

29-26 kıyaslamasını ezberden yapmak zor. 26 Hakimiyeti daha kolay gibi geliyor bana. Özellikle şehir içinde, araç trafiğinde. Boyda önemli bence. Ben 1.85 boyundayım 19" kadro 26 mtb kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

Carbon bisiklete gelince toplam maliyeti 3 bin TL civarında tuttu. Esas olan maliyeti değildi zira toplamaktan çok keyif aldım.

Çok şık olmuş, keyifli sürüşler.

verilen cant olculeri bilindigi uzere cant capini belirtmiyor.
26" cantlar 559 mm. (22 inc)
27.5" cantlar 584 mm. (23 inc)
28" cantlar ise 622 mm. (24.5 inc) caplara sahip aslinda.
29" denilenler de 28" denilenlere yaklasik 2.20" kalinlikli lastik takilarak elde ediliyor.

mesela 26" diye tabir edilen (aslinda 26" lastigi destekleyen denmesi gerekir) cantlara 1.5" kalinlikli slick lastik takildiginda tekerlek capi yaklasik 25.5" e dusuyor.)

28" lik denilen canta 1.5" slick lastik takildiginda zaten 27.5" tekerlek capina erisiliyor.

veya 27.5" diye tabir edilen mtb kadro alip buna 28" denilen cant ve uzerine de 1.5" slick lastik takarak 27.5" tekerlek capina sahip olmak.

nette 26" lik mtb ye 28" denilen cant ve uzerine de 1.10" kalinlikli slick lastik takan bile gordum.

benzer bir toplama dusuncem var.
aynakol buyuk carkiniz 48 lik mi? oyleyse bisikletin buna cevap verme durumu nedir? 44 yerine 48 dusunuyorum ben de.

Geri