Scudo Sports

MTB Cube LTD 29 inç çağla yeşili renkli bisikletim çalındı

gnyy

Üye
Tepki
2
İsim
Günay
Merhaba, bir çalıntı haberi ile bende karşınızdayım.

Ankara Çiğdem mahallesindeki evin önünde kilitli ve çelik tel ile bağlı bisikletim çalınmıştır.
Bisikletimin üretim yılı 2015 dir.
Bisikletime ilişkin Model ve diğer bilgiler şöyledir: MTB Cube LTD 29 inç
Renk: Çağla yeşili
Bisikletin üzerinde Sigma marka yol km ve hız gösterge cihazı vardır.
Arka çamurluk takılıdır.

Bisikletin çalınması sonrası polis çağırdım. Polis ekibi gelerek tutanak tuttu. Ancak bulunabileceği konusunda pek umutlu konuşmadılar. Bende bisiklet grupları ve bisiklet platformları ile temasa geçmeyi denedim.

İkinci el bisiklet alacak arkadaşların alım yaparken özellikle çalıntı bisikletler konusunda daha dikkatli ve özenli olmasını dilerim.
Umarım bisiklet kiralayan yerlerde çalıntı bisikletlere rağbet etmiyorlardır.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Scudo
@gnyy kardeşim geçmiş olsun. Polisin bulması çok zor. Bu tarz hırsızlık olaylarında pek bir şey yapılamıyor. İkinci el piyasasını çok iyi takip etmen lazım. İnşallah bulursun dostum.

• Beğen
Tepkiler: gnyy
Teşekkürler, umarım bulurum veya bulunur ve geri iade edilir. Dürüst olmak zorundayım; kiminle konuştuysam bulunmasının zor olduğunu söyledi. Forumlardan göründüğü gibi o kadar çok bisiklet hırsızlığı ilanı var ki. Hırsızlık öyküleri hep aynı sonla bulunamayan bisiklet mesajlarıyla sonlanıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Geçmiş olsun. Fotoğraf varsa yüklermisiniz.

Çok geçmiş olsun inşallah bulursunuz bende aynı dertten müzdarip im sahibinden bide let go yu sık sık kontrol edin ama il belirlemeyin çünkü başka ilden satılık olarak da gösterebilirler

Geçmiş olsun, facebooktaki 2.el bisiklet grupları ve sahibindeni de takip etmekte yarar var. Umarım bulunur.

Geçmiş olsun . Ben yukarı öveçlerde oturuyorum. Mahallemizde gecekondular var. Okuldan dönerken bir bisiklet gözüme çarptı. Tarif ettiğiniz gibi yeşil disk fren bir mtb. Bende foruma girip görünce anladım sizin bisikletiniz olma ihtimali yüksek. 1256. cadde ye gelirseniz arka tarafda gecekondular var çalıntı bisiklet dolu orada bulma şansınız yüksek tekrardan geçmiş olsun..

Geri