Scudo Sports

MTB Bisiklet Yarışları?

Tepki
11
Merhaba yaşım 14 elimde düzgün sağlam dağ bisikleti var . Nasıl katılabilirim yaş sınırı varmıdır katılmak için nereye başvurulur yazarsanız sevinirim :)
Bu arada bursada oturuyorum

Scudo
4 sene bursada okudum.Sana önereceğim takımlara git mutlaka takıma gir ; Bursa belediye büyükşehir : acemlerin ordaki
birde nilüfer belediye var. ikisinden bırıne mutlaka git.onlar sana gereklı bılgılerı verırler.ve tum resmi işleri(lisans vs)onlar ayarlarlar.

kondisyonun sağlamsa katıl bence sağlam dağ bisikleti demişsin merak ettim markası modeli nedir

Sağlam dediğim paralanmamış yeni bisiklet ama yinede rahat çıkıyorum yarış yapılan yerlere . Bianchi Speed 2000

önemli olan bisiklet değil nasıl sürdüğündür.iyiyim diyosan katıl ama türkiye de bisiklet gelecği daha yeni ümit veriyo

bende bianchi speed 4000 var cok memnunum oda aynı seriden oldugundan cok bir fark olcagını sanmıyorum ins yolun acık olur iyi pedallamalar :D

bianchi speed 2000 deki kompanentlerin yarış için yeterli olacağını düşünmüyorum,hem de mesele parkuru tamamlamak değil gereken sürede tamamlamak olduğundan sadece parkuru tamamlamak bir şey ifade etmiyor,umudunu kırmak gibi olmasın ama bence de önce bir klübe yazılmalısın.

iyi akşamlar konuyu hortlattım ama bana mtb bisikletler ile neler yapabileceğimi kısaca anlatır mısınız? teşekkürler :D

@ferzantes mtb veya yol bisikleti ile yapabileceklern hayal gücüne bağlı.
ben salıncakta bile sallanıyorum bisikletle

Yakinlarinda uygun yerler varsa yagmur yagdiginda git camur banyosu yap.

Enes merhaba,

Konuyu açtığın Ekim 2012 tarihinden sonra neler yaptın?

Yarışalara katılabildin mi?

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Ben de katılmak istiyorum.Beylikdüzü ve ya çevresinde mtb yarış var mi?

Geri