Scudo Sports

MTB bisiklet (ÜMİT)

Tepki
6
Merhaba ben Emincan forumu uzun süredir takip ediyorum,kendi çapımda bisiklet almayı düşünüyorum.Sizce bu bisiklet iyimidir?Fiyatı uygunmudur?
(link)

Scudo
fiyatını göremedim ama profesyonel anlamda bisiklet düşünüyunorsanız pek uygun bir bisiklet değil ağırlık bakımındanda epeyce ağır olduğunu düşünüyorum.eğer uzun yol yapmayacak sadece sokakta taşlı yollarda sürecekseniz diyecek birşey diğer arkadaşlar ne düşünür bilmem...

Tek amasörmü çift amasörmü alsam diye düşünüyorum.Ayrıca şu an en fazla 500 tl ayırabilirim bu iş için.

500 tl ile kron xc500 ikinci el olarak alabilirsiniz yada başka bir bisiklet...amortisör konusunda ise tek amortisörü tavsiye ederim çünkü ortadaki amortisör performansınız olumsuz yönde etkiler.her pedala basışınızda yarısını ortadaki amortisör emer...

İkinci el düşünmüyorum.Ayrıca dağda ve engebeli arazide sürüş yapacağım için çift amortisörlü birşey düşünüyorum.Bu bana baya iyi geldi.
(link)

fiyatı 507 lira kilitlemeli maşa var senınişii fazlasıyla görür

(link)

whistle güzel sedona borla 2010 da iyi 540 lira sahibinden com da var ankaradan performans bisiklet satıyor sıfır bisiklet ah parayı toplasam alacam kırmızı-beyaz sedonayı vuracam kırbacı :D

İnternetten almayı düşünmüyorum.Burda bir bayii var ordan ısmarlayabilirim.

(link)
%90 bunu alıcam.Bu okadar kötümü ya?

@Emincan Pehlivan

gözünü seveyim sakın bulaşma daha sağlam markalara yönel bende de bisiklet yok kay aydır araştırıyorum paraolduğu vaskit sedona borlayı alacam sende araştır aceleye getirme pişman olursun 2 amörtisörlüler hiç iyi değilmiş pişman olma :)

500 tL ye Git Kron xc 500 aL.
600 tL yap onu Git Sedona Borla veya Whistle Miwok 1054 V aL.
600tL yi biraz daha asıp Git Sedona 711 veya Whistle Miwok 1053 V aL.
Ama Sakın Gidipte Umit Alma Derim. Cok Agır, O Fiyata Kron Gibi Güzel Bir Marka Alabilirsin. Sakın Ama Sakın Cift Amartisör Alma. Performansını Düsürür. Daha Cok Yorar Seni Baska Birşeye Yaramaz.

İyi hoşta manisa'da öyle iyi markalar yokki.İnternetten alma şansımda yok ne yapacağımı bilmiyorum?

ADEM YILMAZ AKGÜN MAH.YONCA SOK.NO:30/A MERKEZ 236 238 97 02
CEMALETTİN DURMUŞ GÖKSELLER SAN.SİTESİ NO:4 SARUHANLI 236 35 712 82
SELİM GÖKKAYA CUMHURİYET MAH. 136/86-7 AKHİSAR 236 413 07 83
MEHMET ATALAY KETHÜDA MAH.44 SOK.NO:52 AKHİSAR 538 342 00 41
MEHMET BAŞYAVAŞ K.S.S.F - BLOK 110 SOK.NO:29 TURGUTLU 236 312 27 98
KASIM TURAN MİTHATPAŞA MAH.3.SOKAK NO:6/C SALİHLİ 236 712 19 63
HÜSEYİN PAYTAR NİHAT DANİŞMENT MAH.13 EYLÜL CAD.NO:1/F SOMA 236 613 84 89
AFACAN MOTOR MUSA AFACAN BEŞEYLÜL MAH.MİLLİ EGEMENLİK CAD.NO:8 ALAŞEHİR 236 654 35 04
ERDAL KARAHAN KURTULUŞ CAMİ CİVARI NO:28 KULA 236 816 70 99

Bunlar Whistle nin Servis Noktası Olarak Gozukuyor Satıs Noktası Olarak Degil. Ama Siparis Üzerine Getiriceklerdir..[

Tüm cevaplayanlara teşekkür ederim.Büyük ihtimalle bu bisikleti alacağım.Bu bisikletin artı eksi yönleri nedir öğrensem kesin kararımı vereceğim.

O Bisiklet Agır. Bu - Yonu Yeterlidir Bence Almaman İcin. Salcanolara Yonelebilirsin.. Salcano İGMAN a bi Bak Sedona Whistle Kron Gibi Marka Alamıyacaksan.. Gorunus Olarak Cok Güzel Bir Bisiklettir İsini Gorur.

Igman olmaz ama salcano NG650 olabilir.Ama nerden sipariş edeceğimi bilmiyorum biraz araştırmam gerkecek sanırım.

araştırmanı yap ve aceleye getirme üzerine para koyarak profesyonel bisikletler alabilirsin

Geri