Scudo Sports

MTB Bisiklet için Aksiyon Kamerası

Tepki
0
Arkadaslar aksiyon kamerasi almayi dusunuyorum marka olarak ya gopro alcam ya da sony. Sizce hangisi? mesela sony ucuz ama gopro kadar iyi mi? Gopro ne kadar iyi?

Scudo
GoPro şu an için en ideali diye düşünüyorum.

gopro kendini kanitlamis bir marka, adamlarin kamera'larina stratosferden duserken bile bir sey olmuyor, alirsan hicbir sekilde sikinti cekmezsin. bi de sakin hero3+ vs alma, 4 tanitildi onun turkiyeye gelmesini bekle

Ben Sony alacağım, kusura bakmayın. Daha ucuz olması bir yana, youtube taki çekim kıyaslamalarında gopro dan daha ilerde gibi. Hafiflik olarak ta iyi.

Goproya para vermeyin ion tavsiyemdir... İnceleme yapmıştım forumda..

Garmin virb elite cok basarili bir kamera. Görüntülü cekimi ve GPS özelligi de cok iyi.

Tamam sağolun arkadaslar go pro hero 3 white almaya karar verdim hem iyi hem uygun

hayırlı olsun. youtubeye yüklediğin var mı bakalım

Dostum alacaksan sana go proyu kesinlikle tavsiye ederim goruntu kalitesine gelince hepsininki iyi ancak fiyatina göre farkediyor ben d&r de çalişiyorum yazın bir milyar kusure saatiyorduk şimdi hayli indirime girdi sana tavsiyem bu indirimi kaçirma alacaksanda d&r den al ucuza kapatırsın hem goproların ekipman seçeneği de hayli geniş

GoPro Hero3 black Hero4 black
White alacaksan Xiaomi Yi bakabilirsin hemde gopro ya göre çok uygun

Geri