Scudo Sports

mtb bisiklet aranıyor acil!

Batuhan.Altay

Daimi Üye
Tepki
53
Bisiklet
Trek
arkadaşlar 450 tl bütcem var en fazla . bu fiyata uygun mtb bsiklet arıyorum 2. el de olabilir yada 0 önerceğiniz modellerde olabilir şimdiden teşşekkürler :)

Scudo
(link) Salcano önerebilirim 700 Tl ama bayiden alma şansın olursa indirim yapabiliyolar :)

@Batuhan Altay

Sıkı bir pazarlıkla 600 e alınabilir, salcanolarda güzel indirimler kapanlar var, forumda bu yönde paylaşımlar olmuştu. 600 tl`ye Kron XC 500, sedona 711v alınabilir, bir de forumda ikinci el bölümüne bakınız.

@Batuhan Altay

Dediğim gibi bir 30-40 lira daha ayarlyabilirsin bayiiden baya ucuza getirmiştim ben bunun dışında 2.el sağlam birşeyler de bakmak daha mantıklı olabilir belki :)

592 lira hepsiburada'ya gelişi yani bayii ye birazdaha ucuz gelse iyi bir pazarlıkçıyla gidersen koparırsın pazarlığı tabi istersen salcano yu :)

Borla düşünürsen performans bisiklet 6 taksitle 550ye bıraktı bana.

ya hiç anlamıyorum bisiklet seçiminden. 2. ellerede sadece bakıyorum :D

borla biraz amatör kaçıyo istediğime çok az daha prof lazım :)

@Batuhan Altay

Sana en baştada dediğim gibi :D 30 40 lira daha ekleyerek en fazla bayiden alırsın pazarlıkla ;) gayet hoş bir MTB :)

teşşekkürler özgür bey sağolun çok yardımcı oldunuz :)

egehan bey 30 40 tlyide buluruz artık okadarda düşmedik :)

@Batuhan Altay

:D umarım istediğini bisikleti bulursun

@Batuhan Altay

(link)

sıfırı şuan erdoğanlarda 934 tl.eğer teslimatı ayarlayabilirsen fiyatta yardımcı olabilirim.özelliklerine internetten ulaşabilirsin.çok akıcı ve güzel bir biiklet.bisikletin tam modeli bianchi afx 2.0
buarada bursada ikamet ediyorum

Geri