Ali KARAEL
Üye
- Tepki
- 28
Merhabalar değerli forum dostlarım.Bisiklet ile küçük bir bağım varken şimdi gerçekten bu spora giriş yapmak istiyorum.Daha 1 hafta öncesine kadar trial düşünürken şimdi ise fikrimi değiştirdim ve mtb almaya karar verdim.Arkadaşım Ali ile konuşurken toplamamı yapalım hazır mı alalım, hangi bisikleti alsak daha iyi olur, ömür boyu garantili kadrosu olsa ne olur olmasa ne olur derken foruma bir konu açalım dedik.Bütçe olarak max. 1700 TL ayırdım ve Scott, Giant, Merida, Corratec ve de yerli bir marka olarak Kron düşündük.Sanırım bu kadroların hepsi ömür boyu garantili ve Kron’ da dahil olmak üzere müşteri memnuniyeti ön planda ve hepsi bu piyasada kendini kanıtlamış markalar.Ama hangi marka hangi model alalım konusunda aklımız karıştı.En önemli konuysa fiyat/performans oranı.En doğru kararı vermek ve sonradan keşke dememek adına sizlerden, bu konuda tecrübeli arkadaşlardan fikir ve önerileri bekliyorum.Sizin vereceğiniz öneriler doğrultusunda hareket edip en kısa sürede bisikletimi almak istiyorum artık.Şimdiden teşekkür ediyorum 
Saygılar
(Yazının hazırlanmasında katkısı bulunan Ali ERTURAN’ a teşekkür ediyorum.)
Saygılar
(Yazının hazırlanmasında katkısı bulunan Ali ERTURAN’ a teşekkür ediyorum.)